Heb jij je al aangemeld voor de gratis Snoobi Clinic op 28 mei? Leer alles over het verzamelen van leads en interessante gegevens tijdens deze leuke clinic. 

Weet jij wat websitebezoekers op jouw website doen? Heb je inzicht in welke weg zij afleggen en welk bedrijf daar achter zit? Snoobi Analytics biedt jou deze inzichten. Wist je dat van alle websitebezoekers gemiddeld maar 2% contact opneemt? Dat betekent niet dat de overige 98% van de bezoekers niet interessant zijn als lead. Als je weet welke bedrijven op jouw website zijn geweest en welke bezoekroute zij hebben afgelegd, beschik je over voldoende informatie om de websitebezoeker alsnog om te zetten in een lead.

Google Analytics biedt deze informatie niet, maar met Snoobi Analytics en Prospekter is het wel mogelijk om deze gegevens in te zien. De tools geven inzicht hoe jouw website wordt gebruikt en door wie het wordt bezocht. Hoe verkrijg je deze interessante gegevens en maak je er goed gebruik van? Wij nodigen jou graag uit voor een gratis Snoobi Clinic waarin wij uitleggen hoe Snoobi Analytics en Prospekter werken, wat je met de informatie kunt doen en hoe je het inzet voor leadgeneratie. Ben je al bekend met de tools? Dan gaan wij dieper in op de mogelijkheden en bekijken wij samen hoe je de resultaten nog verder kunt verbeteren.

Aanmelden voor de Snoobi Clinic

De Snoobi Clinic vindt plaats op 28 mei om 10.00 uur en zal ongeveer 2 uur duren. De Clinic wordt gehouden op het volgende adres:

De Corantijn 27F in Zwaag 

Wil jij weten hoe je meer inzicht krijgt in jouw websiteverkeer en online leads? Meld Meld je dan aan voor de gratis Snoobi Clinic. Mail naar marije.bregman@ipsis.nl om jezelf aan te melden.

pictures.jpg