ipsis en ISSYS ICT zijn recent een samenwerking aangegaan. Met de uitgebreide kennis en ervaring van ipsis (meer dan 18 jaar) op het gebied van converterende websites, klantportalen, intranetten, zoekmachinemarketing en e-marketing kan ipsis samen met ISSYS ICT nu ook de vraag naar SharePoint vervullen.

ISSYS ICT ontzorgt haar klanten op het gebied van ICT zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Hun dienstverlening onderscheidt zich in traditionele ICT, server- en werkplekbeheer en ondersteuning, online werkplekken, bedrijfssoftware en communicatie.

Het team van ISSYS ICT bestaat uit 65 mensen waarvan een aantal jarenlange ervaring hebben en een aantal die zijn opgegroeid in het huidige technologische tijdperk. Het resultaat is een organisatie die de wensen van de klant begrijpt en kan vertalen naar oplossingen waarmee de klant de moderne technologie kan begrijpen, inzetten en het verschil kan maken.

Al 20 jaar begrijpt ISSYS ICT de processen binnen organisaties en kan deze processen ondersteunen met de juiste softwaregereedschappen. Gericht op de ondersteunende processen zoals de boekhouding en de verkoop en steeds meer gericht op het samenwerken en samen delen van informatie. Goed gereedschap hiervoor is SharePoint van Microsoft. SharePoint kan gekoppeld worden met diverse gegevensbronnen. Daarnaast kan het gekoppeld worden aan bijvoorbeeld sociale media.

ISSYS ICT heeft consultants in dienst die samen met de klant beoordeelt of en wat SharePoint voor de organisatie kan betekenen. Belangrijk hierbij is voorlichting waarbij een bewustwording wordt gecreëerd van de mogelijkheden van SharePoint, zodat in een open dialoog een omgeving kan worden gevormd.

Wilt u ook weten hoe ipsis SharePoint in uw bestaande omgeving kan integreren (zoals bijvoorbeeld koppelen met ons CMS WebControl) of wilt u de informatievoorziening binnen uw organisatie verbeteren en wilt u weten of en hoe SharePoint hiervoor gebruikt kan worden, neemt u dan zeker contact met ons op.

microsoft sharepoint