Na het geweldige succes van afgelopen twee jaar organiseert Rotary Club Koggenland op 20 december 2014 de Rotary Santa run voor de derde maal. De funloop van ongeveer 4 kilometer voor het goede doel wordt steeds meer een begrip in Koggenland en hoort bij de zaterdag voorafgaand aan Kerst. Ook dit jaar zullen de deelnemers in een kerstmannenpak het parcours rennend, wandelend, met kinderwagen of rollator afleggen.

De Santa Run is een landelijk evenement dat door verschillende Rotaryclubs in het land wordt georganiseerd. Het evenement begint om 15.00u. De start- en finishlocatie is Eetcafé 70 in De Goorn.

  • Alle deelnemers gaan, net als voorgaande jaren, gekleed in een kerstmannenoutfit. Dit pak ontvang je bij inschrijving
  • De kosten zijn 10 euro p.p. inclusief de kerstmannenoutfit, een medaille achteraf en een versnapering
  • De opbrengst is net als voorgaande jaren weer voor het goede doel. Dit jaar het Nationaal Fonds Kinderhulp, een fonds dat zich inzet voor het geluk van alle kinderen in Nederland
  • Aan het einde van het evenement wordt er een iPad Mini verloot onder de deelnemers

ipsis is als sponsor verbonden aan dit evenement. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de Santa Run, waarmee u zowel een goed doel steunt als een onderdeel wordt van een evenement. Inschrijven doe je via www.koggenland.rotarysantarun.nl/inschrijven.

Santarun