De afgelopen maanden heeft ipsis meerdere websites van makelaars gemaakt waarin een Realworks-koppeling verwerkt zit. Dankzij deze koppeling wordt het woningaanbod op de website direct uit Realworks gehaald. Zo boekt u, als makelaar, tijdswinst doordat objecten niet meer dubbel ingevoerd hoeven te worden. Net zo makkelijk als u objecten vanuit Realworks op Funda zet, zet u deze objecten nu op uw website.

Realworks koppelen aan website

Realworks is hét CRM-systeem voor makelaars en andere vastgoedspecialisten. Ongeacht of u bedrijfsmatig vastgoed aanbiedt of (nieuwbouw) woningen, Realworks zorgt ervoor dat communicatie met klanten opgeslagen wordt en objecten eenvoudig te beheren zijn.

Door een zogenaamde API te maken en deze aan uw website toe te voegen, wordt het gemak van Realworks nog verder uitgebreid. Een API (Application Programming Interface) is een technisch document waardoor een programma kan communiceren met een ander programma. Objecten kunnen nu eenvoudig overgenomen worden op de website, waardoor u geen dubbel invulwerk hoeft te verrichten.

De koppeling tussen Realworks en uw website heet een XML-koppeling. Realworks verzendt gestructureerde gegevens in de vorm van platte tekst naar de website, waarna de website deze gegevens omzet naar de desgewenste weergave. Dit past perfect bij de huidige opmaak van uw website.

Bespaar tijd en voorkom fouten met een Realworks-koppeling naar uw website

Veel makelaars beheren hun website en Realworks nog separaat. Dat wil zeggen dat zij nieuwe objecten in Realworks invullen én deze hierna handmatig op de website moeten zetten. Dit kost onnodig werk en resulteert vaak in fouten door het overnemen van de informatie. En de prijzen van de objecten, dat is natuurlijk iets waar u helemaal nooit fouten in wilt maken.

Realworks en Umbraco websites

ipsis ontwikkelt websites in Umbraco. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee het beheren van uw website zeer eenvoudig wordt. Onze Umbraco websites bieden moderne ontwerpen, goede opties voor vindbaarheid en zijn goed beschermd tegen hackers. Zo voorkomt Umbraco dat ongenode gasten toegang krijgen tot uw CMS-systeem of uw Realworks-omgeving. Met onze ervaring in het koppelen van Umbraco websites en Realworks hebben wij inmiddels meerdere websites met deze koppeling opgeleverd. Bekijk gerust eens onderstaande voorbeelden:

Ook een nieuwe website met Realworks-koppeling?

Indien u interesse heeft in de mogelijkheden voor een nieuwe website met een Realworks-koppeling kunt u contact met ons opnemen via 0229 27 27 00 of gebruik maken van ons contactformulier. Onze specialisten helpen u graag aan een nieuwe website die perfect aansluit op uw wensen.

nws-realworks.jpg