U wilt een nieuwe website laten ontwerpen, maar heeft geen idee wat op dit moment de mogelijkheden zijn als het gaat om het ontwerp. Webdesign trends komen en gaan, maar u wilt met uw nieuwe website toch wel de komende jaren vooruit. Onze ontwerpers zijn bekend met de webdesign trends en weten precies welke trends ook op de lange termijn een moderne uitstraling van uw nieuwe website garanderen.

Een nieuwe en responsive website vanaf 795 euro

Wij bouwen websites al vanaf 795 euro, dit is onze WebStart Basis. U heeft dan een nieuwe website die past bij uw wensen en huisstijl. Dit is een responsive website die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Wilt u een nieuwe website met meer ontwerpvrijheid, dan bieden wij de pakketten WebStart Design en WebStart Design Plus aan. Met de Design Plus heeft u volledige vrijheid als het gaat om ontwerp en gaat de ontwerper met u in gesprek om de ideale website te ontwikkelen. Zo heeft u een nieuwe website die past bij uw wensen, huisstijl en de mogelijheden die u met uw nieuwe website wilt bieden.

Om een beeld te krijgen van de huidige webdesign trends hebben wij een infographic gemaakt. Met de infographic webdesign trends ziet u in een oogopslag wat er op dit moment 'hot' is.

Wilt u ook een nieuwe website? Bel ons via 0229 27 27 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

Laptop