Onlangs hebben vier collega´s cursussen gevolgd om hun kennis naar een nóg hoger niveau te tillen. Developers Jeroen Oostwouder en Dave Jonker hebben een Level 2 Masterclass gevolgd op het gebied van Umbraco, het open source systeem waarmee wij onze websites opleveren. Zij zijn volledig op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden die Umbraco biedt en hoe zij dit op de beste manier in kunnen zetten voor onze klanten.

Onze marketeers Dennis Veldhuis en Valeria Wiering hebben in oktober twee cursussen bij Google Nederland gevolgd en deze met succes afgerond! Hiermee hebben zij hun kennis op het gebied van Google AdWords (de advertentiemogelijkheid binnen Google) weer bijgespijkerd. Tijdens de cursus kwamen de nieuwe functionaliteiten aan bod binnen het advertentienetwerk. Wij kunnen er nog beter voor zorgen, met behulp van AdWords advertenties, dat klanten hun doelgroep gerichter kunnen aantrekken. Dit aantrekken geldt zowel voor de website als voor bijvoorbeeld een fysieke winkel. Met deze nieuwe kennis kunnen zij het beschikbare advertentiebudget zo optimaal mogelijk inzetten en klanten nog beter adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast werd inhoudelijk ingegaan op alle mogelijkheden om het adverteren op mobiele telefoons te optimaliseren.

Bent u benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden binnen Google AdWords? Bel ons via 0229 27 27 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Diplomacy