Houd zelf uw vindbaarheid in de gaten met Cuutio. Met deze online tool meet u de exacte posities van uzelf en van uw concurrenten in Google. Het resultaat van uw zoekmachineoptimalisatie-activiteiten en de effectiviteit van uw belangrijkste zoektermen is gemakkelijk te volgen.

Sinds april is ipsis partner van Cuutio. Een mooie uitbreiding op onze diensten. Met deze samenwerking kunnen wij u nog beter helpen met het meten van uw online succes.

Waarom kiezen voor Cuutio?


Er zijn veel online zoekmachineoptimalisatietools beschikbaar. Waarom zou u moeten kiezen voor Cuutio? Hieronder een aantal redenen.

Door Cuutio weet u waarom bezoekers uw website NIET vinden


Webanalysetools vertellen u hoe bezoekers uw website gevonden hebben. Met behulp van Cuutio weet u waarom ze uw website NIET kunnen vinden en wel die van de concurrent bezoeken.

Voer de juiste acties uit


Het is niet altijd eenvoudig om te weten wat u moet doen om uw online zichtbaarheid te verbeteren. Met Cuutio worden de knelpunten van uw website inzichtelijk gemaakt.

Onderzoek welke acties tot verbetering leiden


Adverteert u online? Besteedt u veel tijd aan unieke content op uw website? Met Cuutio kunt u wekelijks volgen of de aanpassingen die u doet het gewenste effect hebben.

Herken en monitor uw concurrenten


U bent niet de enige met een website, wellicht is uw grootste concurrent niet degene die u denkt. Cuutio toont u wie uw online concurrenten zijn.

Maak nu uw gratis account aan


Waar wacht u nog op! In 2 minuten tijd heeft u zicht op de positie van uw website en die van uw concurrent in Google. Meld u aan en start met het verbeteren van uw vindbaarheid!

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij u met het opzetten van uw account.

cuutio (1)