Als bedrijf willen wij graag wat terug doen voor de wereld om ons heen. Onlangs zijn wij in contact gekomen met stichting Tjommie. Dit goede doel biedt kinderen in armoede een kans op een betere toekomst. Kinderen in rurale townships in Zuid-Afrika krijgen dankzij Tjommie toegang tot de meest basale levensbehoeften. Hierbij kun je denken aan schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig thuis. Maar ook activiteiten als zang, dans en sport worden aangeboden.

De projecten die stichting Tjommie steunt hebben een integrale aanpak van de armoedeproblematiek om kinderen te helpen, zodat zij echt gaan leven in plaats van overleven. Hierdoor krijgen kinderen een kans om zich te ontwikkelen en om aan een goede toekomst te bouwen.    

Ondersteuning van de Umbraco website

Tijdens een DUUG meeting maakte onze webdeveloper Dave kennis met Tjommie. DUUG staat voor Dutch Umbraco User Group en is een organisatie voor Umbraco gebruikers. Wij zijn geregistreerd partner van Umbraco en lid van de organisatie. Het goede doel Tjommie kwam tijdens de DUUG meeting ter sprake. Ook de website van Tjommie beschikt over het Umbraco CMS. De partij die hun website ondersteunde gaat stoppen met Umbraco en dus is stichting Tjommie op zoek naar een nieuwe partij die hen kan ondersteunen bij de website.

Onze webdeveloper Dave en de rest van het team van ipsis vond Tjommie een prachtig initiatief en besloot om deze taak op zich te nemen. Daarom ondersteunen wij stichting Tjommie met de hosting, onderhoud en veranderingen aan de website. Daarnaast ondersteunt Dave Tjommie in zijn vrije tijd. Samen met Maartje Smits van Tjommie zijn de wensen en de aanpak besproken. ipsis zorgt ervoor dat de website goed functioneert en dat deze voldoet aan de wensen van Maartje en stichting Tjommie. Wij zijn er trots op dat wij deze mooie organisatie mogen ondersteunen!

Iedereen kan een steentje bijdragen aan Tjommie. Je kunt een bedrag doneren, in actie komen of als ondernemer de stichting ondersteunen. Bekijk hier alle mogelijkheden waarmee jij Tjommie kunt helpen.

tjommie3.png (1)