ipsis steunt Tjommie

Als bedrijf willen wij graag wat terug doen voor de wereld om ons heen. Tijdens een DUUG-meeting kwam onze webdeveloper Dave in contact met het goede doel Tjommie. Dit goede doel biedt kinderen in armoede een kans op een betere toekomst. Kinderen in rurale townships in Zuid-Afrika krijgen dankzij Tjommie toegang tot de meest basale levensbehoeften. Hierbij kun je denken aan schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig thuis. Maar ook activiteiten als zang, dans en sport worden aangeboden.

De projecten die Tjommie steunt hebben een integrale aanpak van de armoedeproblematiek om kinderen te helpen, zodat zij echt gaan leven in plaats van overleven. Hierdoor krijgen kinderen een kans om zich te ontwikkelen en om aan een goede toekomst te bouwen.    

Wij kwamen in aanraking met Tjommie tijdens een meeting bij DUUG. DUUG staat voor Dutch Umbraco User Group en is een organisatie voor Umbraco gebruikers. Onze websites hebben een Umbraco CMS en wij zijn lid van deze organisatie. Tijdens de meeting kwam het goede doel Tjommie ter sprake. Ook hun website beschikt over het Umbraco CMS. De partij die de website van Tjommie ondersteunde gaat stoppen met Umbraco en dus is Tjommie op zoek naar een nieuwe partij die hen kan ondersteunen bij de website.

Onze webdeveloper Dave en de rest van het team van ipsis vond Tjommie een prachtig initiatief en besloot om deze taak op zich te nemen. Daarom ondersteunen wij stichting Tjommie met de hosting, onderhoud en veranderingen aan de website. Daarnaast ondersteunt Dave Tjommie in zijn vrije tijd. Wij zijn er trots op dat wij deze mooie organisatie mogen ondersteunen.

Iedereen kan een steentje bijdragen aan Tjommie. Je kunt een bedrag doneren, in actie komen of als ondernemer de stichting ondersteunen. Bekijk hier alle mogelijkheden waarmee jij Tjommie kunt helpen.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?