Onlangs koos ipsis voor twee Volkswagen Polo BlueMotions van Heron Auto in Zwaag. Teun Stoop, verkoopadviseur van Heron Auto: “Wij zijn zeer verheugd dat ipsis voor de Volkswagen BlueMotion van Heron Auto heeft gekozen.

De Volkswagen Polo BlueMotion is geschikt voor iedereen die ‘bewust’ wilt rijden: zijn gemiddeld verbruik van 1 liter op 30 km zorgt ervoor dat het milieu minder wordt belast en dat er minder getankt hoeft te worden. Men bespaart dus flink op de brandstofkosten en je kan met de BlueMotion ook rekenen op maximaal fiscaal voordeel. Natuurlijk is deze auto ook gewoon een volwaardige, comfortabele, praktische en representatieve vijfzitter. Deze Polo is niet voor niets Auto van het Jaar 2010”.

Vincent Castenmiller, managing director van ipsis: “De keuze voor de Volkswagen Polo Bluemotions is daarom een weloverwogen keuze van ons geweest. Naast het lage verbruik en milieuvriendelijkheid is het een stoere wagen die de status van betrouwbaarheid met zich meedraagt. Heron Auto is gevestigd aan De Marowijne 53 en dit is bij ons om de hoek. Dit maakt het contact eenvoudig. Bovendien zijn ze voor ons een betrouwbare partner en leveren ze kwaliteit en goede service.”

ipsis

Al meer dan 17 jaar loopt ipsis met hun brede dienstenpakket op de vakgebieden marketing, reclame, internet en crm voorop bij de inzet van moderne en effectieve middelen en het ontwerpen en bouwen van succesvolle websites en webshops. Naast starters, mkb-ers en grote bedrijven en organisaties zijn ze zeer actief voor diverse woningcorporaties. Met hun veelzijdige team van creatieve en technische professionals, bieden zij een mix van nuchterheid, creativiteit, kwaliteit en innovatie”.

Heron Auto

Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Deze organisatie heeft een brede merkenportefeuille, ook in deze regio. Audi en Volkswagen passen hierin uitstekend als premiummerken. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Heron Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel. Heron Auto heeft vestigingen in Zwaag, Enkhuizen, Purmerend, Amsterdam, Volendam en Koog aan de Zaan.

Meer weten over ipsis? Bel ons via 0229 27 27 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bron: Heron Auto

ipsis groen