Hoera, ipsis heeft er een broertje bij! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw bedrijf dat zich volledig zal gaan richten op social media en online adverteren: Add Social.

Social mediabureau Add Social

Add Social is een écht social mediabureau. Met een brede dienstverlening op het gebied van social mediamarketing creëren zij meerwaarde (en meer waarde) voor klanten in diverse branches. Resultaten worden behaald door uitgekiende social mediacampagnes, social media-advertising en het beheren van social mediakanalen. Daarnaast draagt Add Social zorg voor het opzetten en onderhouden van Google AdWords-campagnes.

Samenwerking ipsis en Bizniz Media

Add Social is een samenwerking tussen ipsis en Bizniz Media. ipsis is, als crossmediaal reclamebureau sterk op de gebieden online marketing en offline marketing, maar ook in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Bizniz Media heeft zich de afgelopen jaren succesvol ingezet in diverse social mediacampagnes voor eigen merken (bijv. ikwordzzper.nl) en klanten. Door de krachten van beide bedrijven samen te voegen in een nieuw bedrijf ontstaat een sterk bedrijf met een hoog kennisniveau. Zowel ipsis als Bizniz Media blijven onder hun eigen naam hun diensten uitvoeren.

Geboortekaartje

Dinsdag 24 mei heeft een grote groep relaties een geboortekaartje van Add Social ontvangen. Onderstaand de kaart die is verstuurd.

Kijk voor meer informatie op www.addsocial.nl.

social media.jpg (1)