Dit is mijn allerlaatste maandoverzicht, want mijn stageperiode bij ipsis is afgelopen. Ik moet weer naar school voor mijn tweede leerjaar op het Johan Cruyff College. Mijn stagetijd bij ipsis is voor mij heel belangrijk geweest. Ik heb namelijk niet alleen super veel geleerd over marketing, maar ook over het bedrijfsleven. Ik ben de laatste weken vooral veel bezig geweest met volgende werkzaamheden:

Afronding BPV

Voor de afronding van mijn stage moest natuurlijk ook een stageverslag worden gemaakt. In het stageverslag moest ik terug komen op mijn Persoonlijke Leerdoel en mijn werkzaamheden bij ipsis, met de uitgelegde problemen en leermomenten. Daarnaast moest door mijn praktijkopleider het tweede deel van het Beroepshoudingenformulier en het eindsaldo van mijn uren worden ingevuld. Op Woensdag 2 november kwam er iemand van het Johan Cruyff College om het eindgesprek van de stage te voeren. Dit was niet mijn normale stagebegeleider van school, maar een invaller. Het gesprek ging zeer goed en het Beroepshoudingenformulier en het eindsaldo van de uren zijn door hem afgetekend. Ook had hij weinig tot geen aanmerkingen, maar alleen maar complimenten over mijn stageverslag.

Vetim

Voor VETIM, een verwarmings- en technische installatie bedrijf, heb ik deze maand drie teksten geschreven voor drie verschillende landingspagina’s. Deze teksten waren voor de landingspagina’s over CV-ketel onderhoud, onderhoudscontract CV-ketel en nieuwe CV-ketel.

Artikel voor ipsis

Voor ipsis zelf heb ik nog een artikel geschreven. Het artikel gaat over Umbraco, het CMS dat ipsis gebruikt. In het artikel vertel ik waarom jij Umbraco als CMS zou moeten gebruiken. Lees hier het volledige artikel…

Nieuwsbrief Old Dutch

Voor Old Dutch, (een hotel in Volendam) heb ik voor november de nieuwsbrief gemaakt. Mijn collega Marije heeft hier en daar wat aangepast en toen kon hij verstuurd worden. Ik moest bij het maken van de nieuwsbrief goed letten op de linkjes die leiden naar het volledige bericht op de website.

Nieuwe website R.H.R. Tentoonstellingsbouw met content gevuld

Voor RHR tentoonstellingsbouw, (een bedrijf dat gespecialiseerd is in standbouw voor beurzen en congressen) heb ik de nieuwe website gevuld met content vanaf de oude website. Dit heb ik gedaan in het Umbraco CMS.

Afscheidslunch

Voor mijn afscheid hebben we op woensdag tijdens de pauze een lunch georganiseerd, iedereen kon een keuze maken uit diverse broodjes die tijdens de pauze werden geleverd. De lunch was in de vergaderkamer, iedereen was aanwezig en het was erg gezellig! Bovendien kreeg ik nog een cadeau, namelijk een boek van Ruud Gullit over voetbal. Iedereen heeft er een stukje in geschreven. Ik vond het een heel leuk gebaar en ik ben iedereen van ipsis hier erg dankbaar voor.

Ik heb een super leuke tijd gehad bij ipsis, daarom zou ik ipsis ook zeker aanraden om stage bij te lopen. Ze behandelen je als een collega en ze geven je elke dag de kans om een bijdrage te leveren aan het bedrijf. Hiervoor wil ik iedereen bij ipsis heel erg bedanken, in het bijzonder Vincent: voor de mogelijkheid om stage te lopen bij ipsis! Ellen: voor het begeleiden in de eerste periode, Marije: voor het doorsturen van werk en het top begeleiden in de tweede periode! Klaas: voor de positieve energie en behulpzaamheid. Dennis: voor alles wat ik kon vragen en alles wat ik van je heb geleerd. Kortom, jullie waren top collega’s!

 

 

website builder