Eindejaarsactie; nu 1 maand Feedback Company gratis

Verzamel jij al reviews over jouw bedrijf, producten of dienstverlening? Reviews bieden inzicht in waar verbeterpunten liggen, maar ook in wat nu al goed gaat. Daarnaast willen consumenten graag de ervaringen van anderen lezen. Mensen vertrouwen op reviews en willen zien wat anderen van het product, de dienst of het bedrijf vinden voordat ze overgaan tot conversie. Wist je dat het opnemen van reviews in jouw website of webshop tot wel 22% meer conversies op kan leveren? Reviewmarketing is daarom onmisbaar in jouw strategie.

Wil jij hiermee aan de slag? Dan hebben we goed nieuws! Kies nu voor een Feedback Company abonnement en krijg de eerste maand cadeau! Heb je al een abonnement? Dan krijg je een gratis adviesgesprek met één van de reputatiemanagement experts. Zij geven tips en antwoord op al jouw vragen.

Lees hieronder hoe jij je kunt aanmelden voor deze actie.

Dé reviewtool Feedback Company

Feedback Company is dé tool waarmee jij snel en eenvoudig reviews kunt verzamelen. Nadat jouw product of dienst bij je klant geleverd is, kun je via een e-mail in jouw eigen huisstijl de mogelijkheid bieden om feedback op je product of dienst te geven. Deze feedback kun je dankzij een mooi vormgegeven widget op jouw website naar voren brengen. Je kunt Feedback Company inzetten voor bedrijfsreviews, productreviews, klantonderzoeken en medewerkersonderzoeken.

Feedback Company is official Google Review Partner. Dit houdt in dat de verzamelende reviews en review score worden getoond in betaalde advertenties en op productniveau in de organische zoekresultaten.

1 maand gratis Feedback Company

Meld je via ipsis aan voor Feedback Company en ontvang de eerste maand gratis. Je kunt al een abonnement vanaf 3 maanden afsluiten. Zo kun je het rustig uitproberen en je krijgt ook nog eens een maand cadeau. Aanmelden kan via onderstaande knop. 

 

Aanmelden

 

Al klant van Feedback Company?

Ook als huidige klant van Feedback Company bieden we je een leuke actie aan. Je kunt een gratis adviesgesprek aanvragen met een reputatiemanagement expert. Tijdens een online call krijg jij advies, tips en tricks en antwoord op al jouw vragen. Wil je weten hoe je de tool het beste in kunt zetten, hoe je meer reviews kunt verzamelen en hoe je de ideale vragenlijst opstelt? Vraag dan nu jouw gratis adviesgesprek aan. 

Gratis adviesgesprek aanvragen

De eindejaarsactie is geldig tot en met 31 december 2021. Wacht dus niet langer en profiteer nu van deze mooie actie!

Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Auteur
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Andere Tips en updates:

<p>De webdesign trends voor 2022</p>
Marije Bregman

De webdesign trends voor 2022

 
<p>De social mediatrends voor 2022</p>
Naomi Sauer

De social mediatrends voor 2022

 
<p>Dé online marketing trends voor 2022</p>
Melissa Roossien

Dé online marketing trends voor 2022

 
0229272700