De voordelen van Umbraco

Als je ipsis al een tijdje volgt dan weet je dat wij websites bouwen in Umbraco, een content managementsysteem. Is jouw website door ipsis gebouwd, dan werk je zelf met het systeem en weet je hoe prettig en gebruiksvriendelijk het is. Ken jij Umbraco nog helemaal niet? Dan leggen we je graag meer over het CMS uit en vertellen we je alle voordelen!

Gebruiksvriendelijk CMS

Dankzij het content managementsysteem van Umbraco kun jij zelf heel eenvoudig en gemakkelijk aanpassingen aan de website maken. Nieuwe pagina’s toevoegen, pagina’s verwijderen, teksten aanpassen of foto’s veranderen? Dat kun je allemaal zelf! Ook de volgorde veranderen, blogs toevoegen of de homepage tekst aanpassen zijn allemaal zo gedaan.

Veelzijdig CMS

Dankzij de veelzijdigheid van Umbraco kan iedere website hierin gebouwd worden. Er zijn geen grenzen qua ontwerp en functionaliteit. Dit maakt het CMS niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook erg flexibel. De website is gemakkelijk uit te breiden met diverse functionaliteiten. Wil jij voor nu geen blog, maar over een tijdje wel? Dan biedt Umbraco de mogelijkheid om dit achteraf nog toe te kunnen voegen.

Koppelingen mogelijk

Umbraco biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van koppelingen met andere systemen. Klantportalen, voorraadbeheersystemen of een database; ze kunnen allemaal gekoppeld worden met de website.

Veiligheid van Umbraco

Waar Wordpress websites regelmatig nog worden gehackt, komt dit bij Umbraco niet voor. Het is een uiterst veilig platform. Het is een opensource CMS gebaseerd op de standaarden van Microsoft. Veel veiliger kan bijna niet!

Optimalisatie voor zoekmachines

Het Umbraco CMS werkt snel, wat een pre is voor de zoekmachines. Daarnaast beschikt het cms over een ingebouwd SEO-tabblad. Hier vind je diverse mogelijkheden voor de vindbaarheid in zoekmachines. Daarmee kun je al jouw pagina’s optimaliseren en zo goed mogelijk vindbaar maken. Daarnaast zijn de websites die ipsis bouwt responsive en daarmee geschikt voor ieder apparaat. Ook dit is een pluspunt voor zoekmachines.

Overtuigd van Umbraco?

Wil jij graag jouw nieuwe website door ipsis laten bouwen in Umbraco? ipsis is Umbraco Registred Partner. Daardoor ben jij gegarandeerd van een ontwikkeltraject van kwaliteit. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Auteur
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Andere Tips en updates:

<h1>Het belang van reviews voor jouw organisatie</h1>
Chantal Dekker

Het belang van reviews voor jouw organisatie

 
<p><span class=Dé webdesigntrends voor 2024 

">
Niels Laan

Dé webdesigntrends voor 2024 

 
<h1 align=DemandGen: de nieuwe campagnesoort van Google Ads">
Aida de Haan

DemandGen: de nieuwe campagnesoort van Google Ads

 
0229272700