Speciaal voor horecabedrijven heeft ipsis een heerlijke menukaart samengesteld! De ipsis menukaart is ontwikkeld door onze marketeers. Zij hebben samengewerkt aan een geweldig idee dat horecaondernemers kan helpen om online beter zichtbaar te worden.

MicrosoftTeams-image (56).png

Een van onze marketeers werkt nu een jaar bij ipsis en heeft hiervoor de marketing van een bekend restaurant in Nederland verzorgd. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan als het gaat om het vermarkten van de horeca. Hetzelfde geldt voor onze andere marketeer. Hij werkt nu ruim een half jaar bij ons en is daarvoor marketingmanager geweest bij een grote hotelketen. Het perfecte team dus om zo’n plan op te zetten.

Onze marketeers zijn met het idee gekomen en dit sprak mij gelijk heel erg aan. Wij zagen dat horecagelegenheden het afgelopen jaar het erg zwaar hebben gehad. Toen de horeca na de strenge lockdown weer open mocht was er gelijk een run. Mensen wilden graag weer op het terras zitten en lekker uiteten. Omdat we nu alweer een paar maanden verder zijn, zien wij dat de run toch een beetje afneemt. Om interessant te blijven en toch mensen te overtuigen om lekker te genieten van een hapje en een drankje in de horeca is de ipsis menukaart ontstaan.

Waarom kiezen voor de ipsis menukaart?

De ipsis menukaart is goed voor horecagelegenheden omdat het een totaalpakket is. We kijken eerst naar de huidige situatie van de huidige marketingactiviteiten. Daarna bepalen we een strategie en maken we een planning op basis van de ervaringen van onze marketeers. We verzorgen de socials en richten ons op diverse online campagnes. Wij komen eenmaal per maand langs om de voortgang en de behoeftes te bespreken, zo kunnen wij optimaal resultaat generen. Als uitbreiding van de ipsis menukaart kunnen wij ook fotografie en videografie inzetten. Dat is het voordeel van het werken met ipsis. Wij hebben een zeer divers team en zo kunnen wij het beste resultaat realiseren. 

Als wij social posts maken letten wij op het beeld, de teksten, hashtags en andere belangrijke aspecten. Wij hebben meerdere vormgevers in huis die reclame-uitingen vorm kunnen geven en de huisstijl van jouw horecazaak kunnen implementeren.

Het doel van de ipsis menukaart is om mensen te bereiken die jou nog niet kennen, maar wel geïnteresseerd zijn om bij jou wat te komen eten of drinken.

De kracht van de gerechten

Ieder gerecht heeft zo zijn eigen kracht. Zo bestaat het nagerecht uit nieuwsbrieven. Dit is een krachtig medium om mensen aan jou te helpen herinneren. Bij ipsis maken wij al 17 jaar gebruik van e-mailnieuwsbrieven en dat is niet voor niets. Het is een krachtig medium dat wij graag willen inzetten voor de horeca. Bij ipsis geven wij de nieuwsbrieven vorm, schrijven we aansprekende teksten en zorgen we voor kwalitatief goede beelden. 

Fotoshoots via ipsis

De fotograaf van ipsis maakt mooie foto’s van het terras, binnen, medewerkers en gerechten. Laatst hebben wij voor het horecabedrijf Moeders in Hoorn een fotoshoot georganiseerd en alle gerechten op de foto gezet.

Met de ipsis menukaart ontzorgen wij al jouw marketingactiviteiten en zorgen wij ervoor dat je zichtbaar wordt voor nieuwe potentiële klanten. Het voordeel is dat wij een heel team met professionals in huis hebben.

Ben jij geïnteresseerd in de ipsis menukaart? Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan. Kies je nu voor een samenwerking met ipsis? Dan nemen wij de eenmalige werkzaamheden voor onze rekening.

Neem contact op

Vincent 1
Geschreven door:

Vincent Castenmiller

Directeur-eigenaar
Heb je vragen?

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op