Allereerst keek ik tegen deze week erg op. Want ik moest naar de tandarts, voor mijn gaatjes. Dit is goed gegaan. In mijn vierde week heb ik een aantal nieuwe dingen geleerd. De tijd gaat erg snel bij ipsis, ik blijf mijzelf continu ontwikkelen en leer elke dag meer. Deze week was mijn bureaugenoot Klaas jarig, hij is 38 jaar geworden. Hij trakteerde ons op een lekker stukje taart, gefeliciteerd Klaas!

MIJN VIERDE WEEK BIJ IPSIS

Afgelopen week heb ik weer een aantal nieuwe dingen geleerd. Voor een klant van ipsis ben ik bezig geweest met het vastleggen van nieuwe leads met het systeem genaamd Snoobi. Hier worden de bedrijven geregistreerd die de website van de klant bezocht hebben. Ik heb uitgezocht welk van deze klanten ‘hot’ zijn en eventueel geïnteresseerd zijn om meer informatie te willen ontvangen. Dit doe ik vanaf nu elk week op maandag. Met deze taak heb ik aan mijn analytisch inzicht gewerkt.

Ik heb deze week een artikel geschreven over de voordelen van een klantenportaal. Dit was erg leerzaam. Want ik wist niet precies wat een klantenportaal inhield. Ik heb me verdiept in klantenportalen en weet er nu veel over. Het is super handig voor bedrijven maar ook voor de klanten die er gebruik van maken. Door het schrijven van dit artikel heb ik ook veel geleerd over sommige taalfoutjes die ik nog maak. Ik moet veel kritischer en strenger zijn van mijn stagebegeleider tijdens het nalezen. Als ik beter controleer merk ik dat ik minder fouten heb als Thomas een eindcheck doet. Als er dan toch iets fout is, legt hij me dat goed uit.

ipsis heeft het programmaboekje ontworpen voor Biljarttoernooi De Goorn. ipsis heeft dit kosteloos gedaan voor deze organisatie. Voor het programma van 2014-2015 moest er een aantal punten verandert en vernieuwd worden. Hier is ons grafische vormgever Stephanie mee bezig geweest. Ik heb haar hiermee geholpen omdat ze het erg druk heeft. Voor deze editie heb ik de content vernieuwd en sommige advertenties verandert. Dit moest ook geprint en geniet worden.

Ik heb ook nieuwe content voor de website van ipsis gecreëerd. ipsis is als sponsor verbonden aan het evenement "Rotary Santa Run 2014". Dit is een funloop van ongeveer 4 kilometer voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor dit evenement zullen de deelnemers in een kerstmannenpak een parcours rennend, wandelend, met kinderwagen of rollator afleggen. Hiervoor heb ik een artikel geschreven dat geplaatst is op de website. Onze directeur Vincent en mede-eigenaar Carla zullen op dit evenement ook schitteren in kerstmannenpak. Dit evenement wordt gehouden bij Eetcafé 70 in de Goorn.

TOT SLOT

Deze week heb ik de kennis die ik eerder vergaard heb toegepast. Dit heb ik gedaan tijdens het schrijven van de artikelen. Elke keer als ik een artikel schrijf of content creëer moet ik voldoen aan mijn competenties. Ik heb deze week ook mijn analytisch inzicht toegepast door middel van bedrijven grondig onderzoeken voor een klant van ipsis.

Alican werk