De tijd gaat erg snel, de weken vliegen voorbij. Mijn derde week bij ipsis is alweer achter de rug. Het was wederom een productieve week, ik heb hetzelfde gedaan als de afgelopen week. Aan het begin van de week werd ik erg ziek door een keelontsteking. Dus bleef ik even thuis om goed uit te rusten. Want ik moest na mijn stage op woensdag naar de tandarts om mijn gaatjes te laten vullen en een kies te laten trekken. Voor deze ingreep was er weinig tijd en kon het door mijn keelontsteking niet gebeuren.

MIJN DERDE WEEK BIJ IPSIS

In mijn derde week heb ik bijna hetzelfde gedaan als dat ik vorig week heb gedaan. Ik heb mij bezig gehouden met het onderhouden van content voor de websites van bestaande klanten van ipsis. Waar nodig heb ik ook nieuwe content gecreëerd. Ik vind het leuk en leerzaam om content te creëren en te onderhouden. Het geeft een voldoening om je werk online te zien. Ik vergeet natuurlijk niet dat de content die ik publiceer, ethisch, juridisch en maatschappelijk verantwoord is.

Wat ik deze week erg leuk vond om te doen was het opzetten van de maandelijkse nieuwsbrief. Ik mocht hem ook verzenden van mijn collega Dennis. Deze nieuwsbrief heb ik verzonden naar in totaal 11.500 contactpersonen. Tijdens het verzenden van de nieuwsbrief zei ik dan ook tegen mijzelf: ‘’oké, Alican. Wat je nu gaat verzenden gaat naar in totaal 11.500 mensen’’.

De laatste dag van de week heb ik mij bezig gehouden met het kopiëren van content voor een klant die over is gegaan naar een vernieuwde website. Deze website is ontworpen en gecreëerd door ipsis. Hier zijn Niels, Dennis en ik mee bezig geweest. Niels was voornamelijk bezig met het ontwerp van de website. Dennis en ik waren bezig met het kopiëren van de content. Het is grappig om te zien dat een website zonder content niets meer is dan een leeg a4’tje. Daarom vind ik content erg belangrijk. Je kunt hierdoor de mensen goed bereiken.

TOT SLOT

Deze week heb ik herhaald wat ik vorige week heb geleerd. Dat professioneel handelen erg belangrijk is in deze sector. Over alles moet nagedacht worden. Ik heb me deze week ook gerealiseerd hoe snel sommige dingen kunnen gaan door middel van technologie. Hoe je binnen enkele seconden duizenden mensen kunt bereiken. Ook is mijn angst voor de tandarts niet minder geworden dankzij de verhalen van mijn ‘lieve’ collega’s. Sterker nog, mijn angst voor de tandarts is erger geworden.

Zo vertelde Stephanie dat zij destijds ook een gaatje moest laten vullen en dat het mis is gegaan met het verdoven. Ze vertelde ook dat in sommige gevallen de verdoving nooit meer uitwerkt en dat je dus de ene kant van je gezicht nooit meer kunt voelen. Nou, bedankt hiervoor.

Wil jij weten hoe mijn nieuwe week verlopen is en hoe het is afgelopen bij de tandarts? Dan moet je de website van ipsis in de gaten houden!

alican tandarts (1)