Volgende week zal de nieuwe versie van onze e-mailmarketingtool MailOn (en WebControl MO) online gaan. Met deze update wordt onder andere één van de grootste wensen ingewilligd, een Nederlandse versie.

Om dit te vieren hebben wij een aanbieding voor u:
Gratis verzorging van de opmaak en verzending van uw eerstvolgende nieuwsbrief!

Gepersonaliseerde e-mail

Met MailOn kunt online e-mailcampagnes maken en beheren. U kunt zo uw doelgroep, verdeeld in specifieke contactlijsten, heel gemakkelijk gepersonaliseerde e-mail toe te sturen.

Een ander groot voordeel is dat er statistieken van uw verzonden mailing worden bijgehouden. Op deze manier krijgt u inzicht in de interesses van uw doelgroep. U kunt de volgende mailing dan aanpassen aan de behoeften van uw klanten.

Hiermee past MailOn perfect binnen een inbound marketingstrategie: uw klanten voorzien van de door hen gewenste informatie.

Gebruiksvriendelijk

In de aankomende update zal de gehele tool Nederlandstalig worden. Voor veel gebruikers verhoogd dit de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er vele kleine en grote verbeteringen doorgevoerd in de HTML-editor en de rest van het systeem. Ook de statistieken zijn uitgebreid met een nieuwe sectie die inzicht geeft in het gebruik per device zoals mobiele telefoons en tablets.

Om deze grote update te vieren hebben wij voor u de volgende aanbieding:

  • Gratis verzorging van de opmaak en verzending van uw eerstvolgende nieuwsbrief.

Neem contact met ons op voor informatie en de voorwaarden.

Bestaande gebruikers

Bent u al gebruiker van MailOn? Dan hebben wij twee vragen voor u. De migratie, met behoud van alle data, naar de nieuwe versie gaan wij volgende week uitvoeren. Daarvoor willen wij graag van u weten:

  • Wilt u volgende week 1 of meer nieuwsbrieven versturen?
  • Wilt u NIET overstappen naar de Nederlandstalige versie?

Als u één van bovenstaande vragen met JA beantwoord horen wij dat graag uiterlijk vrijdag 27 juni aanstaande van u.

Meer informatie over de mogelijkheden van MailOn? Maak gebruik van ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0229 - 27 27 00.

wetgeving header