Contentmarketing

Contentmarketing is een belangrijke pijler om goed vindbaar te worden in zoekmachines. Het omhelst dan ook verschillende begrippen, waarbij content creatie en het delen ervan extreem belangrijk zijn. Door contentmarketing op de juiste manier in te zetten, bereik jij jouw doelgroep met de juiste boodschap.

Contentmarketing bij ipsis

De marketingafdeling van ipsis ondersteunt je graag met jouw contentmarketing. Wij ontwikkelen voor een marketingstrategie én kunnen je ondersteunen bij de uitvoering hiervan. Zo ontwikkelen wij teksten, afbeeldingen en andere vormen van content waardoor jij jouw doelgroep optimaal bereikt.

Onze marketeers helpen je bij het uitbreiden van jouw nieuwspagina, het ontwikkelen van nieuwsbrieven en het plaatsen van informatie op social media. Zo vertel je een helder en compleet verhaal, waardoor jouw doelgroep je direct begrijpt en sneller tot actie over gaat.

Jouw mogelijkheden

Op het gebied van contentmarketing biedt ipsis verschillende keuzes waaruit je kunt kiezen. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en past bij jouw budget. Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

  • Contentmarketing op nacalculatie:
    Bij deze variant zit je nergens aan vast en gaan wij direct voor je aan de slag met het creëren en delen van content. Het aantal uren staat hierbij nog niet vast, waardoor je op nacalculatie onze uren betaalt.
  • Contentmarketing op een urenkaart (10% korting!)
    Met een 10-urenkaart kunnen wij direct voor je aan de slag. Onze marketeers houden je op de hoogte van de voortgang van de urenkaart en je kunt na afloop besluiten of je een nieuwe kaart koopt, deze omzet in een abonnement of dat er genoeg werkzaamheden zijn verricht.
  • Contentmarketing-abonnement (20% korting!)
    Met een contentmarketing-abonnement ben je gegarandeerd van langdurige ondersteuning. Nieuwsbrieven, productteksten, social media of video? Geen probleem! Wij nemen je graag werk uit handen!

Ondersteuning in jouw contentmarketing?

Onze contentmarketeers helpen je graag op het gebied van contentmarketing. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 27 27 00 om een afspraak te maken. 

0229272700