Handboek SEO

Goed gevonden worden in Google willen we allemaal, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Ga zelf aan de slag met het optimaliseren van jouw positie in Google dankzij het Handboek SEO van ipsis. Je kunt het handboek gratis downloaden! 

Het belang van SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een strategie om jouw online vindbaarheid te vergroten in de zoekmachines. Effectieve SEO heeft tijd nodig en is een doorlopend proces. Wanneer jouw website staat als een huis en de juiste content bevat, dan komen de bezoekers naar jou toe. Besteed je aandacht aan SEO dan zul je zien dat je beetje bij beetje een dominantere rol krijgt in de organische zoekresultaten. Jouw website bevat steeds meer informatie dat relevant is voor jouw websitebezoeker. Dankzij goede content vindt jouw doelgroep wat hij zoekt en gaat sneller over tot een aankoop of contactaanvraag. Juist in deze tijd waarin er veel aanbieders zijn is het belangrijk dat jij je kop boven water uitsteekt en laat zien dat je er bent. Dat doe je met een goede SEO-aanpak. 

Hoe zet ik SEO in voor een betere online vindbaarheid?

Download het handboek

Zelf aan de slag met SEO?

SEO is niet alleen weggelegd voor specialisten, maar kun je nu ook zelf. Dankzij ons handboek kun je zelf al heel veel bereiken. We leggen je uit wat je kunt doen en hoe je dit aanpakt. Wat kun je verder verwachten van het handboek SEO?

  • Uitleg over SEO 
  • De voordelen van SEO
  • Wat speelt mee bij SEO?
  • Hoe ga ik aan de slag met SEO?
  • Handige SEO-tips
  • en een checklist zodat jij de juiste stappen kunt nemen om jouw SEO te optimaliseren

Na het invullen van jouw gegevens kun je direct het handboek downloaden. Daarnaast ontvang je een nieuwsbrief met daarin tips, voorbeelden en extra's over SEO. 

Kom je er zelf niet uit en blijft SEO abracadabra voor jou? Dan kun je ons altijd benaderen voor advies. Veel plezier met het handboek SEO van ipsis!

0229272700