Via ons serviceportaal informeren wij jou zo goed mogelijk over de ontwikkelingen rondom onderhoud en eventuele storingen.

Handleiding - Cms Umbraco

Veelgestelde vragen

Er gaat iets mis op mijn website, wat moet ik doen?

Oei dat is vervelend! Is jouw website gebouwd door ipsis? Stuur dan een mailtje met een duidelijke omschrijving van het probleem naar servicedesk@ipsis.nl, wij proberen om het zo snel mogelijk op te lossen. Controleer ook onze servicewebsite of er niet toevallig op dat moment een storing of gepland onderhoud is. 

Ik ben mijn wachtwoord van Umbraco vergeten

Kan gebeuren! Stuur een mailtje naar servicedesk@ipsis.nl, dan ontvang je van ons een nieuw wachtwoord. 

Hoe stel ik mail in op mijn telefoon?

Wij hebben handleidingen gemaakt per besturingssyteem. In de handleiding lees je stap voor stap hoe je zelf de mailbox instelt op jouw telefoon. De handleidingen vind je hier

Hoe leg ik een domeinnaam vast?

Heb jij dé perfecte domeinnaam gevonden? Wij helpen je graag met het vastleggen of eventueel overnemen van de domeinnaam. Neem contact met ons op, zodat wij jou hierbij kunnen ondersteunen.

Portaal ipsis

Gaat er iets mis op jouw website en is deze door ipsis gebouwd? In onze servicedeskportaal kun jij het probleem indienen, dan lossen wij het zo snel mogelijk op. Ben je nog nooit ingelogd op het portaal? Mail het probleem dan naar servicedesk@ipsis.nl

0229272700