De tijd vliegt en het wordt steeds leuker. Dit was mijn laatste maand voor de zomervakantie, want ik begin met het tweede deel van mijn stage op 1 september.

Eerste deel van de stage

In het eerste deel van mijn stage heb ik erg veel geleerd, vooral hoe het er aan toe gaat in het bedrijfsleven. Ik vind mijn werkzaamheden erg leuk en ik weet nu zeker dat dit vak bij mij past. Ik wil mij daarom nog verder ontwikkelen en uiteindelijk een complete marketeer worden. Dagelijks ben ik bezig met werkzaamheden voor ipsis zelf en voor de klanten van ipsis. Zo krijg ik steeds meer ervaring. Ook zijn mijn collega’s nog steeds erg aardig en behulpzaam. Deze maand ben ik weer veel bezig geweest met werkzaamheden voor diverse klanten.

Stageverslag

Voor school moet ik een stageverslag maken, hierin staan verschillende opdrachten. Al deze opdrachten zorgen ervoor dat je het bedrijf waar jij stage loopt beter leert kennen. Dat hoort bij het eerste deel van het verslag. Het tweede deel komt aan het einde van de tweede periode van mijn stage bij ipsis. Het stageverslag is een onderdeel van mijn eindcijfer voor de stage, samen met het beroepshoudingsformulier en de afgetekende uren.

Opdracht Stimag

Voor Stimag heb ik erg veel tijd gestoken in een artikel over een nieuw apparaat in de hartchirurgie. Stimag is een bedrijf dat gespecialiseerd is in weegschalen. Ik heb daar zelf weinig verstand van, dus moest ik mij erg verdiepen in weegschalen en de hartchirurgie. Zo kwam ik uiteindelijk tot een duidelijk en goed leesbaar artikel, ook voor mensen die geen verstand hebben van hartchirurgie en weegschalen. Dit was voor mij een grote uitdaging, maar uiteindelijk ben ik tot een artikel gekomen en heb ik er erg veel van geleerd!

Tweede deel van de stage

Ik zit goed op mijn plek bij ipsis, daarom hoop ik dat na de zomervakantie de tweede periode van mijn stage net zo leuk gaat worden als de eerste periode. Ik laat het op me afkomen en ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Heb je eventueel nog vragen of opmerkingen, dan kun je mij mailen op: thomas.schaap@ipsis.nl

QBMFQAYA0W.jpg