Wat levert de investering in SEO op?

Search Engine Optimalization gaat uit van de kracht van je eigen organisatie en is alleen al daarom een fantastische marketingtool. Besteed aandacht aan SEO en je zult zien dat jouw organisatie stapje voor stapje een dominantere rol aanneemt in de organische zoekresultaten. Daarnaast wordt jouw website een steeds completer bolwerk van relevante informatie. De bezoeker, jouw doelgroep, vindt wat hij zoekt en gaat sneller over tot een aankoop of contactaanvraag.

Hoe werkt SEO? Deze SEO activiteiten dragen bij aan betere vindbaarheid:

  • Schrijf goede teksten en zorg voor bijpassend beeldmateriaal;
  • Benadruk de USP’s;
  • Schrijf landingspagina’s om diensten en producten extra onder de aandacht te brengen;
  • Houd nieuws en blogs bij;
  • Zorg voor interactie;
  • Let op de technische aspecten van de website;
  • Monitor de structuur, navigatie en conversie.

SEO vraagt tijd en aandacht

Goede SEO is een doorlopend proces. Google indexeert niet alleen relevante trefwoorden, maar ook de activiteit op de website. Daarom is het belangrijk dat de website wordt bijgehouden. Zorg ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is. Mensen navigeren snel en willen ook snel vinden wat ze zoeken.

ipsis is SEO specialist. Wie bij ons een inboundmarketingcontract afsluit is ervan verzekerd dat wij actief met SEO aan de slag gaan. Wij maken eerst een technische scan van de website. Zo zien we waar de verbeterpunten liggen. Ook wordt de website onder handen genomen door onze contentspecialisten. Wij doen een uitgebreid voorstel waarin wij de geadviseerde websiteaanpassingen uiteenzetten. Het doel is altijd om de vindbaarheid in zoekmachines te verhogen.    

SEO of SEA?

SEO wordt vaak in één adem genoemd met SEA: Search Engine Advertising. Bij SEA betaal je voor een toppositie in de Google ranking. Zowel SEA als SEO zijn dus gericht op het verwerven van een hogere positie in zoekmachines. Lees hier meer over SEA.

Kies je voor SEA of SEO? Als je de online vindbaarheid van jouw website echt een boost wilt geven kies je voor beide. Ben je benieuwd welke werkwijze aansluit op jouw bedrijf en de doelen die je hebt gesteld? Wij adviseren je graag.

 

Download hier onze SEO infographic

SEO infographic

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700