Website

Je website is je visitekaartje, het is het eerste contactmoment dat je doelgroep met jouw bedrijf heeft. Het is daarom van groot belang dat jouw website er perfect uit ziet en vriendelijk is in gebruik. Onze creatieve webdesigners en innovatieve developers hebben veel ervaring en kennis om voor jou een geschikte website te ontwerpen en te bouwen.

Met een website laat je zien wie jij als bedrijf bent en wat je wilt uitstralen. Bij het ontwerpen van de website houden wij rekening met jouw huisstijl, doelstellingen, klant en wensen. Wij adviseren jou graag hierin, om zo het beste resultaat uit je investering te halen. De klant staat voorop bij het ontwerpen van jouw website. Zodat de website de klant direct overtuigt van jouw product, dienst of service. Want dat is waar je het uiteindelijk voor doet!

CLOSED SOURCE OF OPEN SOURCE

Websites bouwen wij met basis Umbraco, of volledig op maat met ons eigen Content Management Systeem (CMS) WebControl CO. Hiermee realiseren wij zowel betaalbare websites op basis van standaard templates, als volledige maatwerk websites.

De websites die wij opleveren hebben een responsive design en passen zich aan naar het apparaat dat de bezoeker gebruikt. Op deze manier worden teksten en afbeeldingen op de website optimaal getoond, zodat de bezoeker de beste versie van jouw website ervaart.

Door dit brede spectrum heb je vele mogelijkheden om tot de voor jouw klant meest geschikte website te komen. Kijk in de rubriek Onze klanten voor voorbeelden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wil jij ook een website die jouw doelgroep direct overtuigd? Stuur ons dan een bericht. Wij gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden met je door te nemen!

Deel de liefde:

Heeft u vragen?