Social intranet

De communicatie binnen jouw organisatie is net zo belangrijk als de communicatie die je met de klant voert. Goede interne communicatie zorgt ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is.

Een intranet is een perfect middel om iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte te houden van de stand van zaken. Nieuwsberichten, een weblog van de directeur en vakantiedagen aanvragen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

intranet met gebruiksvriendelijk CMS

Een intranet is in wezen een website die slechts voor jouw bedrijf bereikbaar is. Wij bouwen een intranet dan ook in dezelfde CMS-en als onze websites.
ipsis heeft ruim tien jaar ervaring met de ontwikkeling van een professioneel Content Management Systeem (CMS), WebControl CO. Met dit krachtige en gebruiksvriendelijke systeem hebben wij diverse intranetten gebouwd. WebControl CO is gebaseerd op de Microsoft© programmeertaal ASP.NET en wordt ondersteund door Microsoft© SQL Server als database-oplossing.

Naast ons eigen CMS hebben wij ook veel ervaring bij de implementatie van opensource CMS software. Jouw intranet kunnen wij ook ontwikkelen met open source software als basis.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?