Social Media

Via social media kom je rechtstreeks in gesprek met jouw potentiële klanten. Wij ondersteunen jou bij het opzetten en onderhouden van je social mediakanalen. Op Facebook, Twitter en LinkedIn is het mogelijk om nieuws en berichten direct met je potentiële klant te communiceren. Daarnaast is het voor (potentiële) klanten mogelijk om via social media vragen te stellen. Wij helpen jou graag bij het opzetten en beheren van social mediaplatformen.

Adverteren op social media

Het is ook mogelijk om op social media op verschillende manieren te adverteren. Welke manier voor jou van toepassing is, hangt af van je doelgroep en doelstellingen. Met social media-adverteren kan jij meer bezoekers naar je website trekken en mensen die je website al eerder hebben bezocht weer bereiken (remarketing). Wij kunnen op diverse social mediakanalen voor je adverteren.

Werken vanuit social mediastrategie

Indien wij voor je aan de slag gaan op het gebied van social media, zullen wij hiervoor eerst een social mediastrategie ontwikkelen. Een social mediastrategie is gericht op het creëren van meer bereik, klanten, websitebezoekers en leads. Deze social mediastrategie is aangepast aan jouw doelgroep, wensen en doelstellingen. Door het social mediabeheer en adverteren op social media uit te besteden, ben je gegarandeerd van een strategie die gestructureerd en overzichtelijk loopt. Wij bieden ondersteuning bij het opzetten en bijhouden van social mediakanalen, zodat jij je kan focussen op je bedrijf. Voor meer informatie kan je kijken op www.addsocial.nl, ons 'broertje' dat volledig gericht is op social media en social media-adverteren.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?