Search Engine Advertising (SEA)

Zoekmachines zijn een enorme generator van verkeer. Het is dus zaak dat jouw website binnen de zoekmachines in het zicht van je doelgroep komt en blijft. Jouw product of dienst moet in het oog springen en uitermate relevant zijn wil de zoeker op je website terechtkomen. Dit bereik je door middel van SEA: zoekmachine-adverteren. 

ONLINE ADVERTEREN MET BEHULP VAN SEA

SEA staat voluit voor Search Engine Advertising. Met SEA wordt er advertentieruimte ingekocht in zoekmachines, waardoor jij naar voren komt als er op een specifieke zoekterm wordt gezocht. Adverteren met diensten als Google AdWords zorgt ervoor dat jouw product of dienst zichtbaar is waar en wanneer je dat wilt. Google AdWords biedt veel voordelen. Zo bepaal je zelf jouw maximale budget en betaal je alleen voor het aantal keer dat de advertentie wordt aangeklikt. Bovendien kan je met gerichte campagnes heel direct specifieke doelgroepen bereiken.

Afhankelijk van jouw product of dienst kan, naast Google AdWords, het adverteren op vergelijkingssites (bijv. Kieskeurig), advertentiesites (bijv. Marktplaats) en sociale netwerken (bijv. Facebook) zeer effectief zijn.

Voordat je met een campagne van start gaat, raden wij jou aan om het advies en beleid van Google AdWords betreffende het werken met derden goed te lezen. Wil je weten of SEA ook geschikt is voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op!

 

 

Deel de liefde:

Heeft u vragen?