Contentmarketing

Een website moet er niet alleen mooi uitzien, de informatie moet ook kloppen. De aangeboden content moet informatief zijn en de bezoeker een tevreden gevoel geven.

Onder content verstaan we alle inhoud die je online en offline deelt met jouw doelgroep, zoals tekst, video, afbeeldingen en audio. Wanneer de content in goede harmonie met elkaar is, zullen ze elkaar versterken. Je vertelt dan een helder verhaal, zodat je doelgroep je direct begrijpt.

VERTEL UW UNIEKE VERHAAL

In deze tijd van informatieovervloed is het belangrijk dat je een uniek verhaal vertelt. Daarmee kan je je onderscheiden. Wanneer jouw doelgroep je begrijpt en weet wat er leeft, dan kan je hen geven wat ze nodig hebben. Verpakt in een divers media-aanbod. Zoals antwoord op veel gestelde vragen, instructie video’s of productfolders.

ipsis kan jou daarin ondersteunen. Wij schrijven professionele, pakkende teksten voor je website of brochure, ook in andere talen. Samenwerking met vertaalbureaus zorgt ervoor dat wij ook jouw buitenlandse doelgroep kunnen aanspreken.
Ook beeldmateriaal, al dan niet bewegend, kunnen wij voor je maken. Een fotorapportage of productvideo zegt vaak meer dan een tekst.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?