Marketingstrategie

De markt verandert constant. Concurrenten komen en gaan, de wensen en eisen van je doelgroep veranderen en daardoor de marktpositie van je bedrijf. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak.

De positie die jouw bedrijf nu inneemt vormt de basis van waaruit je kan bepalen waar je wilt staan na een jaar, of misschien zelfs wel na vijf jaar. Het is noodzakelijk om te bepalen wat jouw doel voor de komende jaren is en welke doelstellingen je daaraan hangt.

De beste route uitgestippeld

De route die jouw bedrijf bewandelt is de kern van je marketingstrategie. Veel bedrijven hebben alleen een algemeen beeld van hun doelgroep en van de boodschap die gecommuniceerd wordt. Wij helpen jou om je doelgroep te specificeren, om erop scherp te stellen. Zo komt de communicatie die je inzet aan bij de juiste mensen of bedrijven. Het helder uiteen zetten van een complete marketingstrategie start met een uitgebreide intake waarin alle informatie naar boven komt over onder meer de marketing van je onderneming, je doelgroepen, je koers en je doelstellingen. Aan de hand van deze intake werken wij een uitgebreide marketingstrategie voor je uit. Wij bepalen samen met jou wat de beste route voor je is om te bewandelen. Ook voor de wezenlijke uitvoering van deze marketingstrategie kan je ipsis natuurlijk inzetten.

Klaar voor een goede marketingstrategie? Wij helpen jou graag verder!

Deel de liefde:

Heeft u vragen?