Website bouw

De techniek behoort tot de ‘achterkant’ van de website. De techniek van de website is iets waar jij als klant weinig van merkt. Toch is de techniek van de website van groot belang, want zonder techniek werkt de website niet. Onder de techniek valt onder andere de laadtijd van de website, vindbaarheid, veiligheid en de prestatie van de website. Pas als een van deze onderdelen niet goed zit, merk je iets van de techniek. Bij ipsis hoef jij je daar geen zorgen om te maken, wij zorgen ervoor dat de techniek van jouw website uitstekend werkt.

ipsis werkt met twee Content Management Systemen (CMS): ons eigen CMS WebControlCo en open-source CMS Umbraco. Wij houden ons er dagelijks mee bezig om de systemen zo optimaal te laten presteren, zodat jouw website perfect zichtbaar is. Uiteraard krijg jij zelf ook toegang tot deze systemen. Ongeacht of je nieuwe website in WebControlCo of Umbraco wordt opgeleverd; Jij kan de website altijd zelf volledig beheren. Uiteraard helpen wij jou hier graag bij en beantwoordt onze servicedesk al jouw vragen.

Responsive design

Bij het ontwerpen en bouwen van de website houden wij rekening met responsive design. Onze responsive websites passen zich aan naar de beeldschermresolutie die de bezoeker gebruikt. Op deze manier worden teksten en afbeeldingen op de website optimaal getoond, zodat de bezoeker de beste versie van jouw website op elk soort apparaat ervaart.

Mochten er onverhoopt technische problemen ontstaan, lossen wij dit zo snel mogelijk voor je op. Wij streven ernaar om de website altijd zo goed mogelijk te laten lopen. Zodat je klant de optimale ervaring op jouw website beleeft.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?