Umbraco CMS

Websites leveren wij altijd op met een Content Management Systeem (CMS). Dit kan Umbraco zijn of het door onszelf ontwikkelde CMS WebControl CO. Umbraco is een uiterst gebruiksvriendelijk open-source CMS voor het publiceren van content op het internet, een intranet of andere platformen. Umbraco is ontworpen om ingezet te kunnen worden voor kleine campagnewebsites, maar ook voor grote complexe applicaties.

Met Umbraco kunnen onze klanten direct beginnen met het vullen en aanpassen van de content op de website, zonder enige training.

Gebruiksvriendelijk CMS

Umbraco is veelzijdig en heeft veel mogelijkheden om alles aan te passen naar jouw wensen. Pagina’s zijn eenvoudig toe te voegen, te wijzigen of verwijderen. Daarnaast kan het systeem worden gekoppeld aan verschillende systemen, waardoor jouw website ook gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld je voorraadbeheersysteem. In Umbraco is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een klantportaal of een contactformulier toe te voegen.

Umbraco biedt vele mogelijkheden en kan volledig naar jouw wensen worden gebouwd. Hiermee kunnen wij zowel een betaalbare website op basis van een standaard template realiseren, maar ook een volledige maatwerk website. Zo krijg je altijd de website die past bij jouw bedrijf en je klanten aanspreekt.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?