Snoobi Prospekter 

Snoobi Prospekter is dé tool om nieuwe leads te ontdekken en de eerste stappen te zetten in het opnemen van contact en kwalificatie. Met de tool krijg je inzicht in de bezoeken aan jouw website en wie een mogelijke lead is.

Snoobi Prospekter kent geen moeilijke instellingen of leadlijsten, maar is eenvoudig en ‘to the point’. Je ziet direct in een overzicht wie voor jou interessant is.

Hoe werkt Snoobi Prospekter?

De tool biedt veel informatie over de bezoekers. In de prospektlijst zie je welke organisaties de afgelopen periode de website hebben bezocht en waar ze vandaan komen. Ook het aantal bezoeken in die periode, het aantal pagina’s die zijn bekeken en het aantal punten voor leadscore worden getoond in de tool. Het is mogelijk om scores toe te wijzen aan bepaalde organisaties en bezoeken die zij brengen. Het aantal punten wat een bezoek scoort geeft aan of een lead interessant genoeg is.

Leads claimen en exporteren

Werkt er een salesteam of werken er meerdere personen in Prospekter? Dan is het mogelijk om een lead te claimen, zodat het hele team weet dat jij ermee aan de slag gaat. Daarnaast kun je per lead notities bijhouden, actiedata en gegevens van de contactpersoon invoeren, om zo het salesproces te helpen.

Gratis Snoobi Prospekter proberen 

Als Snoobipartner mogen wij jou een gratis proefaccount van Snoobi Prospekter aanbieden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mooie tool? Vul dan onderstaand formulier in en probeer Snoobi Prospekter zelf gratis uit.

0229272700