Nieuw: Snoobi Prospekter

Zoals je misschien wel weet is Snoobi Analytics een webanalysetool waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in de bezoeken van jouw website of webshop. Met behulp van Snoobi ben je in staat om meer leads te genereren, online verkoop te stimuleren en jouw website af te stemmen op de bezoekers. Onlangs heeft Snoobi een nieuwe analysetool gelanceerd genaamd: Prospekter. Met Prospekter wordt het voor jouw verkoopteam eenvoudiger om nieuwe leads te ontdekken en op te volgen.

Hoe werkt Prospekter?

Prospekter kent geen ingewikkelde instellingen of leadslijstjes, maar gewoon eenvoudig en ‘to the point’. In Prospekter zie jij wie de website bezoekt en waar ze naar kijken. Geen tijd voor onzin, maar direct een overzicht wie voor jou interessant is.

Prospekter biedt veel informatie over jouw bezoekers. De zogenoemde prospectslijst (potentiele klanten) laat zien welke organisaties de afgelopen periode jouw website hebben bezocht en waar ze vandaan komen. Ook het aantal bezoeken in die periode, het aantal pagina’s en het aantal punten voor leadscore worden getoond met behulp van de tool. Het is mogelijk om scores te geven aan bepaalde organisaties en de bezoeken die ze brengen. Het aantal punten wat een bezoek scoort geeft dan aan of het een interessante lead is voor jou.

Data-collectief uitbreiding

Met de Data-collectief uitbreiding kan je zelfs de beslissers van bezoekende organisaties inzien. Het is ook mogelijk om jouw eigen contactpersoon toe te voegen. Je kunt de leads blijven volgen totdat ze door jouw marketingacties warmer zijn geworden en jij de lead binnen kunt halen.

Leads exporteren

Het is mogelijk om de prospectlijst te exporteren. Daarnaast is het ook mogelijk om individuele leads inclusief notities te exporteren. Maak je gebruik van de Zapier koppeling, dan kun je een lead die warm genoeg is direct exporteren naar jouw CRM of telefoon.

Leads claimen

Wordt er met meerdere personen in Prospekter gewerkt? Dan is het mogelijk om een lead te claimen, zodat iedereen in het team weet dat jij daarmee aan de slag gaat. Wel zo handig voor het overzicht! Daarnaast kun je notities, actiedata en gegevens van contactpersonen bijhouden die je helpen bij het salesproces.

Dankzij Prospekter zijn er geen ingewikkelde programma's en instellingen meer nodig. Met een klik weet je alles wat je nodig hebt om die volgende order binnen te slepen. Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden van Prospekter of wil je een demonstratie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0229 27 27 00.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Andere Tips en updates:

<p>Hoe bedenk je een bedrijfsnaam?</p>
Marije Bregman

Hoe bedenk je een bedrijfsnaam?

 
<p><strong>Goede vacatureteksten schrijven: 10 tips</strong></p>
Elsa Pater

Goede vacatureteksten schrijven: 10 tips

 
<p>#Instagram, hoe gebruik je hashtags?</p>
Marije Bregman

#Instagram, hoe gebruik je hashtags?