OT-Heiloo

Orthopedie-Techniek Heiloo werkt al sinds 2011 samen met ipsis en was toe aan een nieuwe website. De website moest een frisse uitstraling krijgen en een nieuwe invulling. Dankzij de goede samenwerking tussen OT-Heiloo en ipsis is er een mooie website met een nieuw en verfrissend jasje tot stand gekomen.

Nieuwe frisse website
OT-Heiloo

De nieuwe website moest aan een aantal eisen voldoen:

- Gebruiksvriendelijk

- Frisse uitstraling

- Overzichtelijk

- Gebruiksvriendelijk CMS

- Duidelijke iconen

OT-Heiloo
OT-Heiloo
OT-Heiloo

Goed advies over de nieuwe website

Wanneer je klachten hebt aan het bewegingsapparaat kan het zijn dat je daarvoor een hulpmiddel nodig hebt zoals steunzolen, een brace of een korset. Orthopedie-Techniek Heiloo ontwikkelt, als orthopedische instrumentmakerij, onder andere deze hulpmiddelen. OT-Heiloo voorziet van passend advies over het juiste hulpmiddel en begeleidt hun klanten gedurende het gehele traject. Deze adviserende rol moest ook terug komen op de nieuwe website. De klant moet precies weten waar hij informatie kan vinden en moet gemakkelijk door de website kunnen navigeren. Voor de nieuwe website wist OT-Heiloo precies waar ze moesten zijn: “al een aantal jaar werken wij samen met ipsis. Het contact en de snelheid bevallen ons erg goed. Daarnaast wordt er meegedacht over mogelijkheden voor de nieuwe website” aldus Simone Schoon, operationeel manager van Orthopedie-Techniek Heiloo.

“De samenwerking betreffende de website verliep via Niels. Dit ging vlot en snel, Niels kon goed onze ideeën vertalen naar een website”, vertelt Simone over de samenwerking. “Hij gaf hierbij ook zijn eigen mening over handige functies op de website”. Naast de ideeën van ipsis bleef er tijdens overleg uiteraard ook genoeg ruimte voor eigen inbreng. “Het werd erg gewaardeerd dat we eerst uitlegden wat we wilden, en daarna een overleg hadden hoe de website er uit kwam te zien. Hierin werd veel advies gegeven, maar er bleef ruimte voor onze eigen ideeën” legt Simone uit. Dankzij de input van beide partijen is er een website tot stand gekomen die goed aansluit bij OT-Heiloo.

De juiste uitstraling

De nieuwe website is strak en overzichtelijk. De websitebezoekers kunnen gemakkelijk navigeren door de website. “Wij vonden het heel fijn dat ipsis meedacht over wat waar moest staan. Daarnaast hebben ze nieuwe logo’s en iconen ontwikkelt waar wij heel blij mee zijn”, vertelt Simone van OT-Heiloo. “De strakke website is geheel naar onze wens. Het straalt net als bij de oude website onze identiteit uit, echter in een nieuw en verfrissend jasje”. De website is in deze samenwerking de tweede die door ipsis gerealiseerd is. Simone is tevreden met het resultaat: “De nieuwe website bevalt erg goed; fris, vernieuwend en eenvoudig aan te passen.” De website van Orthopedie-Techniek Heiloo heeft een CMS van Umbraco, een heel gebruiksvriendelijk CMS.

Gebruikte oplossingen

Deel de liefde:

Heeft u vragen?