DOXsupport

DOXsupport is al sinds 2009 klant van ipsis. Onlangs trokken zij bij ons aan de bel: de website was verouderd, draaide op html en had geen CMS. Hoog tijd voor een nieuwe website! 

Moderne nieuwe website
DOXsupport
Nederland

De nieuwe website moest aan een aantal eisen voldoen:

- Responsive

- Onderscheiden

- Geen stapels papier/grijze muizen in fotografie

- CMS systeem

- Nieuwe frisse huisstijl maar wel herkenbaar blijven 

DOXsupport
DOXsupport
DOXsupport

Website met gebruiksvriendelijk CMS

DOXsupport is al sinds 2009 klant van ipsis. Onlangs trokken zij bij ons aan de bel: de website was verouderd, draaide op html en had geen CMS. Hoog tijd voor een nieuwe website dus! Daarnaast had DOXsupport nog meer wensen: naast een nieuwe website was het tijd voor een vernieuwing van het logo en zijn er een folder, visitekaartjes en advertenties gemaakt door ipsis.

DOXsupport is een bedrijf dat zich richt op alle facetten van de documentaire informatievoorziening. Zij zijn gespecialiseerd in het beheren en ontsluiten van informatie, zowel analoog (papier) als digitaal. “Via een voorganger zijn we bij het huidige ipsis terecht gekomen. Wij zijn als het ware meeverhuisd en zijn zo één van de oudste klanten van ipsis. Zij beheren al vele jaren onze website en de domeinregistratie” vertelt Tom Smink, directielid van DOXsupport. “Onze website was na enkele jaren toe aan een upgrade. Daarom hebben wij ipsis, als huisleverancier, gevraagd om met ons mee te denken en een nieuwe site te ontwikkelingen. In het verlengde daarvan is ook onze huisstijl aangepakt”.

Een volledig nieuw design

De nieuwe website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Een strakkere vormgeving met lijnen geeft het geheel een moderne uitstraling. Daarnaast is de website gebouwd met het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. De website is gemakkelijk te beheren. Tom Smink: “over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. De site, maar ook de offline stukken, ogen een stuk moderner en spreken meer aan dan de oude. We hebben al veel reacties gehad en onze klanten complimenteren ons met de nieuwe site en bedrijfsfolder”.

De nieuwe website is volledig responsive en heeft een frisse nieuwe uitstraling. Daarnaast is er bij het ontwerp rekening gehouden met conversiemogelijkheden. Bezoekers van de website kunnen gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier en sollicitanten kunnen direct via de website solliciteren.

Open communicatie en prettige samenwerking

“Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij veel contact gehad. Er is constructief overleg geweest over de ontwerpen en functionaliteit. Wij zijn goed ondersteund en door de korte lijnen was er altijd snel een oplossing” aldus Tom Smink. “De open communicatie en de souplesse om aan onze wensen gevolg te geven hebben wij als uitermate positief ervaren”.

Benieuwd naar de nieuwe, moderne website van DOXsupport? Bewonder de website hier en lees hier meer over het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS waarmee deze website is gebouwd.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?