Onze aanpak

Wij werken met drie bouwstenen: strategie & concept, creatie & realisatie, exploitatie & optimalisatie. Wij geloven dat wanneer een project is opgebouwd met deze drie bouwstenen er een dergelijk structuur is waarvan jouw merk, product of dienst optimaal kan profiteren.

Kennismaken met ons

Het kan zijn dat jij één of meerdere van deze bouwstenen zelf al op orde hebt. In dat geval vullen wij jou graag aan zodat de structuur compleet is. Wanneer de drie bouwstenen zorgvuldig geïntegreerd zijn, heb jij een campagne die effect creëert! 

Strategie & concept

Binnen strategie & concept bepalen we de basis, het fundament waarop wij bouwen. Aan de hand van de doelgroep en doelstellingen bepalen we de aanpak. Dit resulteert in een marketingplan, waarin de crossmediale mediamix en mediaplanning is opgenomen.

Creatie & realisatie

Wanneer er een dergelijk fundament is gelegd, kan er worden gebouwd. Met de bouwstenen creatie & realisatie werken we het creatieve concept uit. Dit creatieve concept is de motor waarmee we jouw merk, product of dienst in de markt zetten. Wij zijn een fullservicebureau; wij maken, regelen en coördineren alles.

Exploitatie & optimalisatie

De derde en laatste bouwsteen is exploitatie & optimalisatie. Hiermee zetten we de puntjes op de i en creëren we effect. Met een goed concept en de juiste media alleen ben je er namelijk nog niet. Succes draait om het blijven bewaken en optimaliseren. Dit doen wij graag voor jou, zodat het maximale effect wordt gecreëerd.

 

Graag een

Jouw uiting kan heel goed doordacht zijn, maar moet vervolgens wel bij je doelgroep onder de aandacht komen. Een succesvolle advertentieplaatsing valt of staat bij het opstellen van een goede mediaplanning. Het mediaplan bestaat uit een overzicht van de media waarin je reclame-uiting wordt opgenomen. Belangrijk hierbij zijn aspecten als wanneer wordt de uiting geplaatst, op welke doelgroep is deze gericht en met welk doel wil je jouw boodschap plaatsen?

 

Inventariseren wensen en behoeften

Een crossmediale aanpak werkt! Dat is inmiddels wel bewezen. Online zichtbaarheid is hot, maar offline is het ook belangrijk dat je bekendheid creëert. Wij hebben een overzicht van kranten en magazines waar jouw advertentie, advertorial en/of persbericht in geplaatst kan worden. Als ondernemer is het een hele klus om de mogelijkheden op een rij te krijgen. Wij creëren het overzicht graag voor jou en zetten jouw wensen en behoeften uiteen. 

 

Opstellen mediaplanning

Wij stellen een mediaplanning op, waarin we samen met jou bepalen waarin, wanneer en wat er gecommuniceerd wordt. Wij hebben goede contacten met de uitgeverijen wat zorgt voor een vlot verloop van de onderhandelingen over je mediaplaatsingen. Het is in deze fase ook heel belangrijk om doelgroepgericht te denken. Hoe bereik je jouw doelgroep op de meest effectieve manier? 

Uitvoeren mediaplanning

Om je mediaplaatsingen in goede banen te leiden is ipsis de juiste tussenpersoon. Wij zorgen voor de juiste contacten met de uitgeverijen en houden de aanlevercondities in de gaten. Wij houden je plaatsingen in de gaten, voor jou een zorg minder. Uiteraard kan ipsis ook de advertenties voor je vormgeven en conceptueel meedenken bij jouw huisstijl.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?