Onze aanpak

Wij werken met drie bouwstenen: strategie & concept, creatie & realisatie, exploitatie & optimalisatie. Wij geloven dat wanneer een project is opgebouwd met deze drie bouwstenen er een dergelijk structuur is waarvan jouw merk, product of dienst optimaal kan profiteren.

Kennismaken met ons

Het kan zijn dat jij één of meerdere van deze bouwstenen zelf al op orde hebt. In dat geval vullen wij jou graag aan zodat de structuur compleet is. Wanneer de drie bouwstenen zorgvuldig geïntegreerd zijn, heb jij een campagne die effect creëert! 

Strategie & concept

Binnen strategie & concept bepalen we de basis, het fundament waarop wij bouwen. Aan de hand van de doelgroep en doelstellingen bepalen we de aanpak. Dit resulteert in een marketingplan, waarin de crossmediale mediamix en mediaplanning is opgenomen.

Creatie & realisatie

Wanneer er een dergelijk fundament is gelegd, kan er worden gebouwd. Met de bouwstenen creatie & realisatie werken we het creatieve concept uit. Dit creatieve concept is de motor waarmee we jouw merk, product of dienst in de markt zetten. Wij zijn een fullservicebureau; wij maken, regelen en coördineren alles.

Exploitatie & optimalisatie

De derde en laatste bouwsteen is exploitatie & optimalisatie. Hiermee zetten we de puntjes op de i en creëren we effect. Met een goed concept en de juiste media alleen ben je er namelijk nog niet. Succes draait om het blijven bewaken en optimaliseren. Dit doen wij graag voor jou, zodat het maximale effect wordt gecreëerd.

 

Graag een

Voordat wij een nieuwe website voor je ontwikkelen is het belangrijk om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn. De mogelijkheden voor websites zijn namelijk heel divers. Wil je een basiswebsite met de basisfunctionaliteiten, of wil je een meer gecompliceerde maatwerk website? Alles is afhankelijk van jouw doel en doelgroep.

Design

ipsis levert verschillende type websites. Van standaardwebsites met een standaardontwerp, tot complete maatwerkwebsites met calculatiemodules. Na opdracht zal een webdesigner met je in contact treden om jouw wensen met betrekking tot het website ontwerp te bespreken. 

Akkoord op design

Nadat jij het eerste ontwerp van je nieuwe website hebt ontvangen, krijg je de mogelijkheid om hier wijzigingen in aan te brengen. Aan de hand van jouw lijstje aanpassingen wordt het website ontwerp aangepast en ontvang je de definitieve versie van het ontwerp. Bij akkoord zullen wij de website gaan ontwikkelen.

Overdracht

Na akkoord op het ontwerp van de website zal de webdesigner zorgen voor een overdracht aan de webdeveloper. Hierin worden jouw wensen besproken en worden de technische eigenschappen van de website besproken.

Bouw website

Na overdracht zorgt de webdeveloper voor de technische ontwikkeling van de website. Hierbij houdt hij/zij ook rekening met jouw wensen en eisen met betrekking tot techniek.

Oplevering testomgeving

Als de website klaar is, wordt deze opgeleverd in testomgeving. Het is tijdens deze fase dat je de website voor de eerste keer te zien krijgt. In de testomgeving kan je de website helemaal checken op eventuele verbeterpunten. Afhankelijk van gemaakte afspraken dragen wij zorg voor het ontwikkelen en plaatsen van nieuwe teksten op jouw website.

Laatste wijzigingen en livegang

Indien je wijzigingen hebt zet de webdesigner en/of webdeveloper de puntjes voor je op de ‘i’. Hierna is de website klaar voor livegang en krijg jij je nieuwe website opgeleverd op het domein van jouw keuze.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?