Landingspagina ontwikkelen

Landingspagina’s zijn hét middel om meer succes te halen uit jouw online marketingstrategie. Of je het verkeer nu organisch (SEO) of betaald (o.a. SEA) trekt: Het succes van een campagne valt of staat met een goede landingspagina.

Landingspagina voor betere vindbaarheid

Organisch beter gevonden worden én meer conversie op jouw website? Dan zijn landingspagina’s een must. Waar je op ‘normale’ pagina’s werkt met de meer algemene termen, kun je op landingspagina’s gebruik maken van de specifiekere en long tail zoekwoorden.

Wil je jouw vindbaarheid vergroten met behulp van landingspagina’s? Dan is het belangrijk om vooraf een gedegen zoekwoordonderzoek uit te voeren. Zo weet je waar jouw kansen en mogelijkheden liggen voor het trekken van relevant verkeer.
 

Landingspagina als eindstation bij online adverteren

Indien je online adverteert, bijvoorbeeld op Google Ads of social media, is een goede landingspagina van levensbelang. Voldoet de landingspagina niet aan de verwachtingen, klopt de opzet niet of is de landingspagina niet mobielvriendelijk? Dan zal conversie (aankopen, ingevuld contactformulier) vrijwel zeker uitblijven.

Een goede landingspagina voor bijvoorbeeld jouw Ads-campagne moet aan een aantal criteria voldoen. Onze marketeers helpen je hier graag bij door de teksten te ontwikkelen en het ontwerp van landingspagina’s te begeleiden.
 

Veelzijdig marketingbureau

Als veelzijdig marketingbureau heeft ipsis alle disciplines voor zowel online als offline marketing onder één dak. Je kunt bij ons terecht voor de landingspagina’s, de SEO-teksten en een online advertentietraject. Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 0229 27 27 00 voor het maken van een afspraak.

0229272700