Inboundmarketing

Inboundmarketing is een uitstekende manier om beter gevonden te worden in zoekmachines. Naast het creëren van content is het delen ervan extreem belangrijk. Door inboundmarketing op de juiste manier in te zetten, bereik jij jouw doelgroep met de juiste boodschap waar zij behoefte aan hebben.

Inboundmarketing bij ipsis

De marketeers van ipsis ondersteunen je graag met jouw inboundmarketing. Naast het ontwikkelen van de strategie zorgen wij ook voor de uitvoering ervan. Wij helpen dan bij contentcreatie en contentverspreiding. Zo schrijven wij teksten en maken afbeeldingen, die op hun beurt gedeeld worden op jouw website, social media en/of in de nieuwsbrief terugkomen.

Zo vertel je een helder en compleet verhaal, waardoor jouw doelgroep de boodschap direct begrijpt en sneller tot actie over gaat.

Mogelijkheden inboundmarketing

Wanneer je jouw inboundmarketing door ipsis laat uitvoeren kun je kiezen uit 3 mogelijkheden. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en past bij jouw budget. Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

  • Inboundmarketing op nacalculatie:
    Bij deze variant zit je nergens aan vast en gaan wij direct voor je aan de slag met het creëren en delen van content. Het aantal uren staat hierbij nog niet vast, waardoor je op nacalculatie voor de gemaakte uren betaalt.

  • Inboundmarketing op een urenkaart (10% korting!)
    Met van een 10-urenkaart kunnen wij direct voor je aan de slag. Onze marketeers houden je op de hoogte van de voortgang van de urenkaart en je kunt na afloop besluiten of je een nieuwe kaart koopt, deze omzet in een abonnement of dat er genoeg werkzaamheden zijn verricht.

  • Inboundmarketing abonnement (20% korting!)
    Met een abonnement voor inboundmarketing ben je gegarandeerd van langdurige ondersteuning. Nieuwsbrief, producttekst, social media, video? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij.

Ondersteuning nodig?

Onze inboundmarketeers ondersteunen je graag met jouw inboundmarketing. Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 0229 27 27 00 om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

0229272700