Voor WilgaerdenLeekerWeideGroep (WLGroep) is gebleken dat het in de huidige arbeidsmarkt een uitdaging is om nieuw personeel te vinden die past bij de organisatie. Op dit moment is beschikbaar en geschikt personeel schaars. Om op te vallen en zichtbaar te zijn was het voor de WLGroep belangrijk om hun recruitment naar een hoger niveau te tillen. Vanuit de veranderende arbeidsmarkt en onze inzichten op het gebied van recruitment marketing hebben wij geadviseerd om een Werken Bij website in te zetten. Een Werken Bij website zorgt ervoor dat alle vacatures overzichtelijk bij elkaar staan en dat de WLGroep zich als werkgever kan positioneren.

Inventarisatie Werken Bij website WLGroep en koppeling vacature systemen

Tijdens een uitgebreide intake zijn de wensen op het gebied van de inhoud (content) en ook de functionaliteiten van de Werken Bij website geïnventariseerd.

Op basis hiervan is er relevante en uitnodigende content gecreëerd. Naast ervaringsverhalen van medewerkers en de cliënten, zijn ook de usp's en de recruiters uitgelicht. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met verschillende backend systemen (Connexys, ADAS), Google jobs en een XML-koppeling met het ROC waardoor de vacatures van WLGroep direct op de website van het ROC worden gepubliceerd.

Oplevering Werken Bij website WLGroep

Onze recruitment marketing specialisten zijn intensief betrokken geweest bij dit project. Onze werkwijze kenmerkt zich door intensief en inhoudelijk contact waarbij er aandacht wordt gegeven aan evaluatie, feedback en optimalisatie. 

Uiteindelijk is de website vier weken na de start van het project opgeleverd. De WLGroep is zeer tevreden met het eindresultaat, een Werken Bij website waarin de vacatures en opleidingsmogelijkheden duidelijk zichtbaar en vindbaar zijn. Wij als team zijn erg tevreden over de samenwerking met de WLGroep en trots op het eindresultaat. Ben je benieuwd naar de werken bij website? Neem hiervoor snel een kijkje op https://www.werkenbijwlgroep.nl

Bekijk het resultaat

WerkenbijWLGroep
Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700