Onlangs kwamen Marco en Thalita Bosman van TWM Transport bij ons met de vraag of wij hun vrachtwagen op een strakke manier konden bedrukken. Zelf hadden zij al wat ideeën opgedaan, waardoor het ontwerp van de bedrukking snel goedgekeurd was.

Beletteren / bestickeren nieuwe vrachtwagen

Om de vrachtwagen een moderne uitstraling mee te geven werd niet enkel de vrachtwagen zelf voorzien van belettering, maar ook de lichtbak aan de voorkant. Zo is de bedrijfsnaam TWM Transport nu ook goed zichtbaar in het donker!

De felrode vrachtwagen was reeds voorzien van een aantal lichtgrijze elementen, waardoor de kleurstelling van de bedrukking op de vrachtwagen eigenlijk snel bepaald was. Door ook met lichtgrijs en rood te werken in de belettering, wordt het ontwerp rustig gehouden.

De klant aan het woord

Thalita: “Wij zijn ontzettend blij met het snelle handelen van ipsis bij het beletteren van onze vrachtwagen. Het eerste contact was zeer vriendelijk en ook op diverse vragen die wij hadden kregen wij snel en keurig antwoord. Uiteindelijk heeft het gehele traject, van eerste contact tot uiteindelijke belettering van de vrachtwagen, maar twee weken geduurd. En ook nog eens fantastisch dat het beletteren van de vrachtwagen snel gebeurd was, zo kon de vrachtwagen dezelfde dag nog ingezet worden voor het vervoeren van goederen.”

Over TWM Transport

TWM Transport is een modern transport- en koeriersbedrijf dat werkzaam is voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Voor hen verzorgt TWM Transport zowel nationaal als internationaal transport met bestel- en vrachtwagens. Klanten waarderen TWM vanwege hun uitstekende bereikbaarheid, nauwkeurigheid en diversiteit aan unieke kenmerken. Voor meer informatie: www.twmtransport.com.

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

0229272700