Vanuit acht vestigingen in Noord-Holland ondersteunt Stichting De Wering mensen bij het vinden en behouden van hun eigen krachten, bij zelf- of samenredzaamheid en bij het leggen/vasthouden van sociale verbanden. Kort samengevat zorgt Stichting De Wering ervoor dat inwoners zelf de regie over het eigen dagelijks leven (terug) krijgen.

Workshop

Om inzichtelijk te krijgen wat de wensen waren voor de website en het intranet is een workshop gehouden met een aantal medewerkers en de directie. Tevens is de workshop gebruikt om goed advies te geven hoe de combinatie van website en intranet het beste ingedeeld kon worden.

Klaar voor de toekomst

Na deze uitgebreide workshop heeft Stichting De Wering inmiddels een uitgebreide nieuwe website met geïntegreerd intranet. Hiermee heeft Stichting De Wering een grote stap vooruit gezet. De website bevat een grote hoeveelheid informatie die door de goede indeling gemakkelijk te navigeren is. Daarnaast is het intranet uit te breiden, waardoor de mogelijkheden ervan in de toekomst nog groter kunnen zijn. 

Wensen intranet

  • Plaatsen van nieuwsberichten
  • Agendatool op evenementen inzichtelijk te maken
  • Verschillende rollen wat betreft beheer (bv admin, editor, etc)
  • Koppeling met active directory, waardoor inloggen niet meer benodigd is na Windows inlog
  • Website en intranet in 1 CMS systeem
  • Smoelenboek met contactgegevens + info van medewerkers

Tijdsbesparing door integratie in 1 CMS

Door het combineren van de website en het intranet in 1 CMS, wordt er enorm veel tijd bespaard voor Stichting de Wering. Nieuwsberichten of agendapunten hoeven nu bijvoorbeeld niet meer in twee systemen geplaatst te worden. Door middel van het aanvinken van een vakje kan bepaald worden waar een bepaald stuk content geplaatst moet worden.

 

Bekijk het resultaat

Naar de website