Scanbelt Conveyma is gevestigd in Ridderkerk en levert logistieke en procesgerichte oplossingen. Denk hierbij aan transportbanden, transportkettingen, stelvoeten en alle bijbehorende componenten. Het bedrijf biedt producten van hoge kwaliteit, komt afspraken na, kent korte levertijden en is 24/7 bereikbaar voor haar klanten. Het was een wens om ook deze USP’s goed zichtbaar te maken op de website.

Doel van de website

De (mogelijke) klant van Scanbelt Conveyma moet zich op de website goed kunnen oriënteren. Daarom is een heel compleet productoverzicht opgenomen. Beeldmateriaal is daarbij erg belangrijk. Eén van de speerpunten is de online vindbaarheid, dus is al bij de bouw en inrichting van de website rekening gehouden met Search Engine Optimalisation (SEO). Contentmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld bij de cases, het nieuws en de speciale pagina’s over de relevante branches.

Ontwerp

Scanbelt Conveyma zocht naar een ontwerp dat past bij het product. Daarom is gekozen voor (schuine) lijnen, een achtergrond met de structuur van een modulaire band en een opvallende vlakverdeling. Het ontwerp combineert het rood van het logo met grijstinten, waardoor fotomateriaal goed tot zijn recht komt.

Bouw

De mogelijkheden van het Umbraco CMS en dus ook van de website van Scanbelt Conveyma zijn groot. Toen de website eenmaal in de testomgeving was opgeleverd, ontstonden er dus ook nieuwe ideeën. Met enkele aanpassingen sloot de website uiteindelijk helemaal aan op de wensen van Scanbelt Conveyma en kon er worden gestart met het verzamelen van tekst en beeld. 

Resultaat

Wanneer een website in de testomgeving is opgeleverd, kan er tekst en beeld worden geplaatst. Een flinke klus, want het productaanbod van Scanbelt Conveyma is groot. Des te groter was de voldoening toen de website uiteindelijk klaar was voor livegang. En nu? Nu bouwt ipsis verder aan een bredere naamsbekendheid en uitstekende online vindbaarheid. Hiervoor gaan wij met SEO, nieuwsbrieven en andere marketingwerkzaamheden aan de slag.  

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de website hier
Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700