Op zoek naar een mooie vloer? Dan ga je naar Parket Floors in Zwaag. Armand en zijn team staan voor je klaar, wat jouw budget ook is. Laminaat, PVC of parket? Je kunt het in de grote showroom allemaal uitgebreid bekijken en jouw keuze maken. Dat showroom-gevoel is precies wat de nieuwe website de online bezoeker ook moet geven. Veel informatie over alle soorten vloeren, maar vooral veel beeldmateriaal en sfeer. Behalve een website voor Parket Floors, is er ook een website voor Cheap Vloeren gemaakt binnen hetzelfde, eenvoudig te beheren CMS. Bij Cheap Vloeren moet je zijn voor een mooie kwaliteitsvloer, tegen een scherpe actieprijs. Het doel van beide websites is om zoveel mogelijk mensen naar de grote, mooie showrooms te trekken.

De wensen van Parket Floors

Er moesten verschillende websites komen, met elk een eigen look & feel. Veel beeldmateriaal en veel informatie over het grote aanbod, zodat mensen worden overtuigd om naar de winkel te komen. Omdat de websites door het team van Parket Floors zelf onderhouden worden, is het wel zo handig als beide websites in hetzelfde CMS bewerkt kunnen worden. Zo gezegd zo gedaan. Er hoeft nu maar één keer ingelogd te worden, om meerdere websites te beheren.

De uitvoering van het project

Toen de wensen van Parket Floors duidelijk waren is er een functioneel ontwerp gemaakt, dat uitgebreid met de eigenaar is doorgenomen. Op basis daarvan werd de website vervolgens gebouwd. Daarna zijn er veel foto’s gemaakt op locatie, zijn alle teksten geschreven en zijn de websites helemaal gevuld.

Het CMS

De websites zijn gebouwd in Umbraco, een heel gebruiksvriendelijk CMS met ontzettend veel mogelijkheden. Op korte termijn wordt er een training gegeven bij Parket Floors op locatie, zodat de medewerkers goed met de websites leren werken en alles zelf bij kunnen houden.

Parket Floors is al te bewonderen en staat online, Cheap Vloeren zal snel volgen.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk het resultaat
Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Klaas Hauwert Klaas Hauwert
Webdeveloper
Klaas Hauwert

Ik houd mij dagelijks bezig met het programmeren van websites die door de afdeling Creatie zijn ontworpen. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke website anders is. Dat maakt mijn dag gevarieerd! 

Meer over Klaas

0229272700