Na Wooncompagnie heeft ipsis ook een portaal voor Woonwaard uit Heerhugowaard ontwikkeld. Hier zijn onder meer de financiële gegevens voor de huurders beschikbaar. 

Onze oplossingen

Meer gemak

Voor Woonwaard heeft ipsis een klantportaal ontwikkeld. Het portaal wordt gezien als een extra communicatiemiddel. Zo kan de huurder online zijn persoonlijke gegevens inzien, zoals contracten, huurbetalingen, automatische incasso aanvragen, woningwaarderingspunten inzien, onderhoudsprojecten inzien, wijzigingen doorgeven en reparatieverzoeken indienen. Er is een koppeling gemaakt met het backoffice systeem van Woonwaard. 

Een van de redenen voor dit nieuwe huurdersportaal is meer gemak voor de huurders. Woonwaard wilde graag dat huurders bijvoorbeeld de transacties op de website kon inzien. Maar ook zijn er verschillende formulieren digitaal gemaakt. Alles om de huurders beter van dienst te zijn. 

Met de invoering van het klantenportaal is de dienstverlening van Woonwaard aanzienlijk verbeterd. De kleinere administratieve handelingen en andere zaken kunnen nu eenvoudig en snel online geregeld worden.

Gebruikte oplossing

0229272700