Voor woningcorporatie Mercatus te Emmeloord heeft ipsis een koppeling gerealiseerd met het grootste netwerk van huizensites in Nederland: Jaap.nl.

Onze oplossingen

Met deze koppeling heeft Mercatus de mogelijkheid om haar koopwoningenaanbod, naast dit te tonen op haar eigen website www.mercatus.nl, ook te presenteren aan een grote doelgroep op verschillende kanalen zoals Jaap.nl.

Aanbod nadrukkelijker in de markt aanbieden

ipsis ondersteunt hiermee Mercatus in haar behoefte om haar aanbod van koopwoningen nog meer nadrukkelijk in de markt aan te bieden. Een behoefte die bij steeds meer woningcorporaties aan de orde komt. Met behulp van een eigen omgeving kan Mercatus zelf bepalen welke huizen uit haar aanbod op haar eigen website ook op de website van Jaap.nl worden getoond. Hiervoor is het niet nodig om de objectinformatie van een huis welke te koop staat opnieuw in te voeren.
Dit maakt dat Mercatus snel kan inspelen op de actuele vraag en aanbod.

ipsis ontwikkelde ook de website en intranet voor Mercatus. Bent u ook geïnteresseerd in een koppeling met Jaap.nl? Neem dan contact op met ipsis op telefoonnummer 0229 272700..

0229272700