“Ook wij zien steeds meer aanvragen via internet binnenkomen”, vertelt Jorgo van Duffelen van M.C. Technology. “Bijna alles is tegenwoordig snel via internet te vinden. Een eigen webshop leek ons daarom een goede uitbreiding op onze website. Een aantal van onze producten zijn specialistisch en daardoor niet geschikt voor een webshop, maar heel veel producten ook wel. Door onze nieuwe website is het nu ook bij ons mogelijk om via onze webshop diverse producten eenvoudig en snel te bestellen.”  

Onze oplossingen

ipsis creëerde voor M.C. Technology een nieuwe website met webshop.

M.C. Technology is een technische handelsonderneming voor elektrische en mechanische aandrijftechniek. De onderneming vertegenwoordigt diverse bedrijven uit Europa en de Verenigde Staten, en verzorgt enerzijds enkele prototype stuks en anderzijds complete installaties. Snelle levering en klant-specifieke oplossingen zijn het handelsmerk van M.C. Technology. Door de duidelijke productpresentatie in de webshop wordt hier op in gespeeld. Iedereen, ook particulieren, kan nu de producten van M.C. Technology online bekijken en bestellen.

De webshop wordt door M.C. Technology tevens ingezet als vraagbaak. Jorgo van Duffelen verklaart: “We proberen zoveel mogelijk informatie bij de producten te vermelden, zoals projectvoorbeelden en datasheets die je vrij kunt downloaden. Dat zijn mooie mogelijkheden die het CMS achter deze Umbraco-website biedt. Het is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te gebruiken.”

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop

0229272700