Koopvoordenatuur.nl is een initiatief van Landschap Noord-Holland. De website heeft als doel fondsenwerving voor natuurorganisaties. 

Onze oplossingen

Om het platform bij een breder publiek onder de aandacht te brengen heeft ipsis het design aangepast. Deelnemers kunnen via de website producten en diensten kopen bij aangesloten webwinkels. De webwinkel draagt vervolgens gemiddeld 4% van het aankoopbedrag af aan een natuurorganisatie. Iedere natuurorganisatie kan zich aanmelden om toe te treden tot het platform.

Gebruiksvriendelijk

"De website is sinds begin dit jaar live. Het oude design was onvoldoende toegespitst op de behoeftes van onze doelgroep. Door het nieuwe design van ipsis is de website meer gebruiksvriendelijk en heeft een prettige uitstraling die bijdraagt aan het gevoel van de bezoeker: de natuur steunen," aldus Anika Jonker van Landschap Noord-Holland.

Landelijke aandacht via on- en offline media

De website wordt nu geleidelijk aan landelijk onder de aandacht van het publiek gebracht. Dit gebeurt met name via het internet en offline media. Naast de door ipsis ontwikkelde banners en advertenties is ook de onlangs aangemaakte Facebook fanpagina een belangrijk speerpunt. "Wij hopen dat meer organisaties dit initiatief gaan steunen. Zodat zoveel mogelijk mensen gaan kopen voor de natuur!"

0229272700