Kitchen Create is leverancier van grootkeukens en is gespecialiseerd in het inrichten van complete grootkeukens met keukenapparatuur en koelapparatuur. Dit jonge bedrijf is de vriend van de kok en helpt hem bij het samenstellen van de perfecte grootkeuken. Uiteraard kan een webshop dan niet ontbreken. Aan ipsis de taak om een frisse website met webshop neer te zetten voor Kitchen Create.

Mooi ontwerp met de juiste functionaliteiten

Via Ikwordzzper.nl kwam Dave Stroes van Kitchen Create bij ipsis terecht. “Ik zocht een partij die mijn wensen en de functionaliteiten die ik zocht kon vertalen naar een frisse website en webshop”, legt Dave uit. “ipsis heeft een ontwerp gemaakt en op basis daarvan hebben wij besloten om met ipsis verder te gaan.” De wens van Kitchen Create was dat de website er anders uit zou zien dan anders. Dit is meegenomen in het ontwerp. Zo bevat de website diverse animaties. Rechts onderin de website geven twee handen elkaar een boks en wanneer je daar overheen gaat met de cursor verschijnen er diverse contactmogelijkheden. Hierdoor kunnen websitezoekers direct mailen, bellen of chatten met Kitchen Create. Een ander speciaal effect is het invliegen van de tekst, wat een bijzonder extraatje geeft aan de website en de uitstraling daarvan. De afbeeldingen bevatten een scroll-over, wat je op de homepage goed kan zien.

WEBSHOP MET FILTER

Daarnaast is de webshop een groot en belangrijk onderdeel van de website. Hier staan de diverse producten die Kitchen Create aanbiedt overzichtelijk weergeven. De webshop bevat een filter, zodat de websitebezoeker direct kan filteren op steamers en ovens, vaatwassers of koelen en vriezen. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een inlogmogelijkheid. Hierdoor kan de klant altijd zijn bestellingen inzien.

VOLLEDIG ONTZORGD

Dave Stroes is erg tevreden over de projectaanpak van ipsis: “ik werd volledig ontzorgd en de samenwerking verliep prima. ipsis heeft echte experts in huis. Ze zijn professioneel en hebben van alle aspecten verstand. Ze hebben ervaring en dat merk je.” De webshop van Kitchen Create heeft een frisse uitstraling en straalt daarnaast professionaliteit uit. De website bevat diverse contactmogelijkheden. Zo kan de websitebezoeker direct een offerte aanvragen, een afspraak maken of contact opnemen met Kitchen Create.

De website heeft een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waar Dave Stroes erg blij mee is. “Ik kan gemakkelijk zelf dingen aanpassen, het is overzichtelijk en werkt heel eenvoudig. De website is fris en straalt precies uit wat ik in mijn hoofd had”, sluit Dave af.  Ben jij nieuwsgierig geworden naar de website en webshop van Kitchen Create? 

Bekijk het resultaat

Bekijk de website
Puck Holshuijsen Puck Holshuijsen
Webdeveloper
Puck Holshuijsen

Als webdeveloper bij ipsis houd ik me bezig met het ontwikkelen van websites en webshops. De uitdaging is het zorgen voor de best passende oplossingen voor onze klanten: elke opdracht en elke website is weer anders. Ik krijg er een kick van om met creatieve oplossingen te komen en een goed werkend eindproduct te maken waar de klant tevreden mee is. Mijn kennis en creativiteit inzetten vind ik het leukste wat er is! Als developer ben je nooit uitgeleerd en dat maakt elke dag weer anders.

Meer over Puck

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700