Intermaris Hoeksteen heeft een eigen interne makelaar die actief woningen in de verkoop brengt. En daarbij is internet natuurlijk erg belangrijk. Een belangrijke reden om ipsis in te schakelen.

Onze oplossingen

De opdracht was het ontwikkelen van een frisse website met veel informatie over de actuele huurwoningen, koopwoningen, nieuwbouwprojecten en woningbezit. Uiteraard moesten ook de bestaande huurders voor (bijna) al hun vragen op de website terecht kunnen.

Optimale informatievoorziening

Het resultaat is een website voor een woningcorporatie waarbij het woningaanbod via Woningnet bekeken kan worden. Op de website zijn ook koopwoningen en nieuwbouwprojecten te zien. De bezoeker wordt gemakkelijk door de website geleid door het handige onderhouds ABC. Indien bijvoorbeeld gezocht wordt op 'lekkende kraan', dan geeft het systeem een mogelijke oplossing. Er is een nieuwsbriefformule in de website geïntegreerd, waardoor huurders optimaal op de hoogte gehouden kunnen worden.

Kraskaartactie

Om de kracht van een crossmediale aanpak benutten is bij de livegang van de website een kraskaartactie bedacht. Deze werden naar alle bewoners van Hoorn per post verstuurd om met de gekraste code via de nieuwe website van Intermaris Hoeksteen een mooie prijs te winnen.


0229272700