“Eind 2015 hebben wij samen met ipsis besproken wat onze wensen zijn. Geen webshop, maar wel een duidelijke knop om offertes aan te vragen”, aldus Maarten. Het moest dus een website worden die ook leidt tot een verhoging van het aantal conversies. De nieuwe website moest daarnaast de juiste uitstraling hebben zodat deze de komende 5 jaar weer moeiteloos mee gaat. Ook de vindbaarheid van de website via Google moest weer goed zijn en misschien nog wel beter worden.

Onze oplossingen

“Na een passende offerte is ipsis aan de slag gegaan. Het ontwerp dat wij van ipsis hebben ontvangen was precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Vervolgens was het aan ons om foto’s aan te leveren. Eigen foto’s om de nieuwe website een persoonlijk karakter mee te geven. Echt en eerlijk, net zoals Houthandel Vlug & Oud is. Ook over de geschreven teksten die aan de website zijn toegevoegd zijn wij erg tevreden.”

Website eerst in testomgeving

Doelstelling was om begin maart de website live te hebben. Dit in verband met Pasen en omdat het tuinseizoen dan van start gaat, wat een groot deel van de omzet van Houthandel Vlug & Oud behelst. “Ideaal voor ons was hierbij dat de website eerst in een testomgeving is opgeleverd, waardoor wij de laatste puntjes op de i(psis) konden zetten voordat de site live ging. Wij zijn trots op het eindresultaat en het werk wat ipsis heeft geleverd. Klaas Beemster, Dennis Veldhuis en Niels Laan bedankt! Wij kunnen er de komende 5 jaar weer tegenaan.”

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website. 

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

0229272700